Over ons

Ormea: het is een relatief klein plaatsje te midden van de Ligurische Alpen met enkele duizenden inwoners. De kleine straatjes en steegjes ademen een tijdloze charme en de omringende natuur is werkelijk van een oogverblindende schoonheid. Wie zich in de 19e eeuw wil wanen, mag een bezoek aan het stadje en de omgeving dan ook zeker niet overslaan.

Ormea vormt de inspiratiebron voor deze site, opgericht door liefhebbers van historische architectuur en natuurschoon. In de loop der jaren is gebleken dat onze artikelen een breed lezerspubliek aanspreken. Van de mensen die Ormea willen bezoeken, blijkt een groot deel vaak ook nabijgelegen Italiaanse dorpjes aan te doen.

Reisinformatie over de hele wereld

Dit is de reden dat onze website in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot algemene bron van informatie over vakanties, recreatie, toerisme en alles wat daarmee te maken heeft. Wij schrijven niet langer alleen over interessante steden en natuurgebieden in de Ligurische Alpen, maar ontdekken overal ter wereld de mooiste plekjes voor jou om te bezoeken.

Wij schrijven bijvoorbeeld over lange reizen zoals een safari in Zuid-Afrika, maar kunnen je net zo goed tippen over een lokaal bedrijf in de Nederlandse recreatiesector waar je een geweldig personeelsfeest kunt organiseren. Waar je ook heen wilt op de wereld; de kans is groot dat je er bij ons een artikel over vindt.

Oplossingen op het gebied van mobiliteit en techniek

Minstens net zo belangrijk als de bestemming zelf, is de manier waarop je er belandt. Mobiliteit is dan ook een van de hoofdthema’s op onze website, mede omdat dit voor de moderne vakantieganger steeds zwaarder gaat wegen. Mensen willen niet alleen snel reizen, maar vooral ook duurzaam reizen.

Wij bieden je een overzicht van de populairste vervoersoplossingen en informeren je over de voordelen van elke technologie. Op het gebied van techniek vind je overigens nog meer artikelen op onze website, want op reis of op vakantie zijn sommige gadgets natuurlijk onontbeerlijk. Het laatste nieuws over de meest trendy producten vind je natuurlijk in onze blogberichten.

Aanvullende diensten en producten

Natuurlijk zijn voor jou als lezer nog meer zaken relevant dan alleen artikelen over reizen en de bijbehorende producten. Als je immers op een avontuurlijke vakantie gaat, is het afsluiten van een goede verzekering wel zo verstandig. Ook voor andere financiële en juridische zaken verwijzen wij je door naar de beste dienstverleners.

Inmiddels is de website van Ormea uitgegroeid tot een interessant platform voor de laatste aanbiedingen en acties. Kijk op onze blog voor de meest actuele last-minutes en pak tegen een stuntprijs nog wat handige gadgets mee.

Reageren is niet mogelijk