Bent u toe aan een nieuwe schilferijsmachine?

Nu de zomer weer voor de deur staat, betekent dit dat wij in ons restaurant weer heel veel mensen gaan ontvangen die graag lekker willen eten. Wij wonen namelijk in een zeer toeristisch gebied en dus moeten wij zorgen dat ons restaurant voor de zomer weer helemaal gereed is om grote aantallen mensen te ontvangen. Een van de dingen waar wij vorig jaar problemen mee hebben ondervonden, was onze schilferijsmachine. Deze schilferijsmachine werkte namelijk niet goed meer en dat zorgde ervoor dat het ijs dat dit apparaat maakte, niet echt goed was. Dat zorgde er op zijn beurt weer voor dat het eten dat wij koel wilden houden met het ijs van deze schilferijsmachine sneller warm werd en dus ook sneller zijn smaak verloor. Dat was iets waar wij dit jaar niet weer mee te maken wilden hebben en dus zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheid om een andere schilferijsmachine te bestellen. Wij hadden ook nog even overwogen om onze oude schilferijsmachine te laten maken, maar toen wij zagen wat hiervan de kosten zouden worden, was het ons meteen duidelijk dat wij beter een nieuwe konden kopen aangezien de kosten aanzienlijk zouden oplopen. Het was dan bovendien ook nog maar de vraag of wij dan wel echt een goede machine terug zouden krijgen aangezien onze schilferijsmachine ook niet meer de jongste was. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij een nieuwe goede schilferijsmachine konden kopen. Wij hebben een aantal bedrijven benaderd om te vragen welke kosten zij in rekening zouden brengen wanneer wij bij hen een schilferijsmachine zouden kopen. Wij kregen allerlei verschillende bedragen te horen, maar wat ze allemaal gemeen hadden was dat de kosten enorm zouden oplopen voor een dergelijke machine. Dat was niet echt iets waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom ook net zo lang gezocht naar een bedrijf dat ons kon helpen totdat wij een mooie prijs te horen kregen. Dit kregen wij te horen bij de mensen van Veld.nl. Deze site hadden wij nog nooit eerder gezien, maar toen wij er eenmaal een blik op wierpen, was het ons meteen duidelijk dat wij hier goede zaken konden doen. 

Deze schilferijsmachine is van hoge kwaliteit

Een van de dingen die wij belangrijk vonden, was dat de schilferijsmachine die wij zouden kopen, in staat was om snel veel ijs Bent u toe aan een nieuwe schilferijsmachine?te maken. Wij hebben namelijk heel veel ijs nodig omdat wij ook vis verkopen en deze leggen wij voor bereiding altijd in het ijs. Wij vonden het daarom fijn om te merken dat wij via Veld.nl een goede schilferijsmachine konden kopen die snel veel ijs kon produceren. Genoeg reden dus om hier een bestelling te plaatsen. 

Wij zijn heel goed geholpen 

Wij zijn blij dat wij een bestelling hebben gedaan via Veld.nl omdat wij hier heel goed geholpen zijn. Kortom:

  • Wij kochten hier een goede nieuwe machine
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij hadden onze machine al heel snel in huis 

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan ook nog even op de site van Veld.nl. Daar kunt u ook de rest van het aanbod bekijken. 

Reageren is niet mogelijk