Biohcg

De biohcg kuur is een nieuwe oplossing voor mensen die willen afvallen. Het is niet altijd eenvoudig om overtollige kilo’s kwijt te raken. Voor veel is het moeilijk om daarvoor hun voedingspatroon en bewegingspatroon aan te passen. Er is zoveel te verkrijgen in de winkels, dat de verleiding groot is om toch de etenswaren te kopen die slecht voor u zijn. Om maar niet te spreken van de aanwezige verleiding in huis. Nu gaat het bij afvallen niet altijd om verleiding en beschikbaarheid van eten, maar ook om het aanleren van een voedingsschema en de juiste voedingsstoffen binnen krijgen. Met de biohcg kunt u een nieuw voedingspatroon beginnen. Het voordeel is dat veel al is vastgesteld. Na het doorlopen van de kuur van 24 dagen, bent u de eerste kilo’s kwijt. Vervolgens begint u bij de stabilisatiefase. Een andere mooie eigenschap van deze kuur is dat het samengesteld is uit gezonde voeding. U heeft niet te maken met maaltijdvervangers als shakes en repen, maar een op maat geschreven dieet. Wat u binnen krijgt is al voor u opgesteld. U hoeft voor de biohcg kuur niet zelf te zoeken naar de geschikte voedingsmiddelen, maar alles staat al voor u vast.

Het biohcg voedingsschema

Eigenlijk hoeft u niets te doen voor de totstandkoming van het biohcg voedingsschema. Alles wordt al voor u uitgeschreven per dag. Indien u genoodzaakt bent zich al te houden aan een bepaald dieet, dan is dat ook geen probleem. Voor het biohcg wordt graag gekeken naar een gepast schema, dat aansluit bij uw wensen. Dankzij deze samenstelling voelt het minder als een dieet. Eigenlijk eet u normale voedingswaren, die overeenkomen met normale maaltijden. Verder blijft u gewoon uw energie houden, doordat u toch gewoon normale producten naar binnen krijgt. Via de orthokliniekadvies.nl ontvangt u een geschikt biohcg schema. Om de volgende redenen vragen al veel mensen naar een op maat gemaakt programma van 24 dagen:

  • Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • Het heeft een krachtige werking door handmatig energetiseren.
  • Toediening via de mond.
  • Verlengen of inkorten van de kuur is mogelijk.
  • Te bestellen via de webshop.
  • Geen hormonen toegevoegd.

Het ander voordeel is dat alle gezinsleden mee kunnen eten. U bent niet de uitzondering met dit schema en iedereen profiteert van de gezonde samenstelling van de voeding. Nadat u de kuur heeft doorlopen, zou het mooi zijn als de voeding vanzelfsprekend is geworden. Zo kunt u dit biohcg patroon aanhouden en daarmee ook uw nieuwe lichaam.

Gezonde voeding voor u samengesteld

Het vinden en combineren van gezonde voeding zoals het biohcg dieet is niet voor iedereen makkelijk. Naast dat u afvalt, merkt u ook dat u energie krijgt. Dat komt doordat uw lichaam de gehele dag door wordt gevraagd het eten te verwerken. Volgens het schema moet u iedere 2 uur iets eten. Zo begint u een ontbijt met fruit, in de middag crackers voorzien van beleg als rookvlees, kip of rosbief . In de avond mag u gewoon een stuk vlees eten en alle groenten die u wilt. Wel zal u via Orthokliniekadvies enkele tips krijgen voor vlees en groenten. U krijgt tevens het boek ‘Beter in Balans’ om u te inspireren in uw nieuwe eetgewoonte. Ook tussendoor mag u tussendoortjes eten als bouillon, groenten of fruit. Alles kunt u terugvinden in het bijgeleverde boek. Dankzij het boek kunt u het voedingsschema toch enigszins afwisselen, om het biohcg dieet zo lang mogelijk vol te houden. Hoewel afvallen een goede motivatie kan zijn, is het voor mensen toch moeilijk een schema te blijven volgen. Een andere optie is nog de biohcg druppels erbij te nemen, om extra hongergevoel tegen te gaan.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk