De sportschool in Kralingen

Woon jij in (de buurt van) Kralingen en ben jij hier op zoek naar een sportschool waar je je grenzen kunt verleggen? Kom dan eens kijken bij CrossFit Kralingen, de sportschool in Kralingen. Je hebt vast wel eens gehoord van het inmiddels zeer populaire CrossFit. Iedereen die eraan begint, lijkt er direct verslaafd aan te raken. Maar tegelijkertijd kunnen ze je niet vaak genoeg vertellen hoe loodzwaar ze het wel niet hebben tijdens de trainingen. Dit maakt het voor veel mensen zeer intimiderend en zo geven heel erg veel mensen deze prachtige sport geen kans. Dennis Buitelaar, de eigenaar van de sportschool in Kralingen wil daar graag verandering in brengen. Daarom richtte hij na jaren de sport zelf beoefend te hebben en werkzaam te zijn geweest als personal trainer zijn eigen sportschool in Kralingen op, namelijk CrossFit Kralingen.

  • Kracht
  • Techniek
  • Begeleiding

Op verschillende manieren wil hij het voor elkaar krijgen om jou sterker en fitter te krijgen, oftewel een echte CrossFitter. Met CrossFit train je je hele lichaam. Iedere dag is er bij de sportschool in Kralingen een Workout of the Day. Je hoeft er dus niet eens over na te denken wat je moet gaan doen. Dit wordt gewoon allemaal voor je uitgewerkt. Daarnaast zijn er ook nog eens uiteenlopende lessen die je bij de sportschool in Kralingen kunt volgen. Er is dus eigenlijk geen reden om hier niet met enige regelmaat langs te komen om aan je gezondheid en je figuur te werken.

Word fitter en sterker bij de sportschool in Kralingen

Om echt fitter en sterker te worden heb je krachttraining nodig. Veel mensen vinden echter de traditionele krachttraining heel erg saai en daar kunnen we ons stiekem ook best wel in vinden. Ben jij ook op zoek naar meer dan alleen maar saai gewichten tillen? Kom dan eens langs bij deze sportschool in Kralingen. Het zal je verbazen hoe leuk (en ook zwaar) CrossFit is. Je zult tijdens de trainingen echt het uiterste uit jezelf halen en daarmee behaal je natuurlijk de beste resultaten. En is dat niet waar we allemaal naar op zoek zijn. Er wordt bij de sportschool in Kralingen altijd goed gelet op techniek. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je het ineens fout doet, want je zult hierin gecorrigeerd worden. Dit is belangrijk, want anders kun je al snel een blessure oplopen en daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Kies voor jezelf

Iedereen moet op sportgebied natuurlijk doen waar hij of zij zin in heeft. Heb jij CrossFit wel eens uitgeprobeerd en vind je het echt helemaal niets? Dan is het natuurlijk je goed recht om op zoek te gaan naar iets anders. Maar als jij in dit nieuwe jaar op zoek bent naar de sport die jouw resultaten naar een volgend niveau kunnen brengen, dan is deze sportschool in Kralingen echt iets voor jou. Wil je liever niet met een groep mensen beginnen? Kies dan voor personal training bij de sportschool in Kralingen. Ook op dat gebied staan ze heel erg sterk bij CrossFit Kralingen. Ben je bijvoorbeeld voor een bepaald evenement aan het trainen? Dan is dat ook zeker niet verkeerd. Je hebt daarnaast verschillende soorten betalingsmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Je hebt uiteenlopende abonnementen. Als jij er niet op zit te wachten om een abonnement af te sluiten, kies dan voor een rittenkaart. Je kunt dan komen wanneer je wilt en wanneer jou dat dus het beste uitkomt. Wel zo handig als je niet iedere week naar de sportschool in Kralingen kunt komen.

Reageren is niet mogelijk