Dit is de herenkapper in Delft bij uitstek

Is het weer de hoogste tijd voor een knipbeurt? Zoek u als jongen, jongeman dan wel man naar een nieuwe coupe? Of wilt u het graag houden zoals het is? Wij, als herenkapper in Delft, luisteren altijd eerst aandachtig naar uw wensen en ideeën. Wellicht hebt u zelf iets in gedachten en dan is het immers erg belangrijk dat er goed naar u geluisterd wordt. Neem bijvoorbeeld uw telefoon mee zodat u opgezochte foto’s aan ons kunt laten zien. Of zag u in een magazine een interessant kapsel? Ook daar gaat deze herenkapper in Delft graag mee aan de haal. U wilt natuurlijk weten wat deze herenkapper in Delft in het verleden allemaal heeft gedaan, wat het adres is of wat de kosten zijn per knipbeurt. Kijk daarom eens op headquarter-delft.nl want daar zal het u niets aan informatie ontbreken. Misschien woont u nog maar net in deze oude studentenstad. Wellicht gaat u studeren aan de gerenommeerd technische universiteit. Dan zoekt u misschien ook naar een vaste kapper. Hopelijk dat u als student dan voor deze herenkapper in Delft kiest want tegen een uitzonderlijk laag tarief en in een vriendelijke omgeving laten we al uw wensen uitkomen. U gaat het dan ook beslist geen spijt van krijgen dat u met deze herenkapper in Delft in zee bent gegaan en we verheugen ons op heel wat bezoekjes in de toekomst. Wellicht kunt u uw medestudenten trouwens ook op onze salon wijzen!

De herenkapper in Delft die u verder helpt

Op onze site vindt u vele voorbeelden van kapsels die wij in het verleden hebben geknipt voor onze bezoekers. U zult in een oogopslag zien dat wij van een uitdaging houden en geen enkel modieus kapsel, hoe ingewikkeld dan ook, uit de weg gaan. Maar dat neemt niet weg dat we met dezelfde hoeveelheid passie en geduld uw haren bijknippen in uw huidige kapsel of er met hetzelfde plezier de tondeuse bij pakken. Dat maakt het werk ook uitermate veelzijdig en iedere dag weer tot een nieuw avontuur. We hebben nu al enkele voordelen gegeven van deze herenkapper in Delft. Maar er zijn nog meer positieve aspecten waar u rekening mee moet houden. Want zo profiteert u tevens van het feit:

  • U te maken krijgt met professionele kappers en kapsters met zeer veel ervaring,
  • Vaste klanten een vaste korting van ons krijgen. Dat maakt een tweede bezoek meer dan de moeite waard!
  • Dat u altijd zelf bepaalt wat er met uw kapsel gebeurt zodat teleurstellingen voorkomen kunnen worden.
  • En ten slotte staan we altijd voor u klaar om u professioneel advies te geven.

U bepaalt wat er met uw kapsel gebeurt. Maar als we de indruk hebben dat een gekozen kapsel afbreuk doet aan uw bos haar, aan uw gezicht of uw gehele outfit dan wel look dan zijn wij daar eerlijk over. Hopelijk accepteert u ons advies en verwerkt u het in uw uiteindelijke keuze. Let wel: het zijn altijd niet-bindende adviezen want de uiteindelijke keuze ligt in uw handen.

Voor een modieus kapsel komt u bij ons langs

Wilt u nu direct contact met deze herenkapper in Delft om te vragen of een idee haalbaar is of om een afspraak in te plannen? Neem dan telefonisch contact op met de herenkapper in Delft, stuur een e-mail of loop tijdens openingstijden eens bij ons naar binnen. Overigens zijn kinderen en dames ook van harte welkom want wij zijn van alle markten thuis. Volgt u ons ten slotte ook via de sociale media? Want daar kunt u beslist impressies en ideeën opdoen!

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk