Duikvakanties

Duikvakanties vind ik zelf altijd de fijnste vakanties die er zijn. Jaren geleden ben ik voor het eerst echt op reis gegaan met het idee dat ik zou willen leren duiken. Ik had dit nog nooit gedaan, maar het leek me prachtig om op die manier de wereld onder water beter te leren kennen. Tegelijkertijd vond ik het ook wel wat spannend, want durf ik wel echt de diepte in te gaan? Het is natuurlijk wel eventjes iets anders dan snorkelen, waarbij je gewoon aan de oppervlakte blijft. Duikvakanties leken mij echter zo leuk, dat ik toch de stap gezet heb en een reis heb geboekt bij Vakantieduiker. Wat mij aansprak bij hen, is dat zij echt specifiek reizen samenstellen met het oog op het duiken, met andere woorden, zij kiezen echt specifiek bestemmingen uit waar een duik in het water bijzonder is. Ik vond bij hen een reis waar je deze sport nog echt kon gaan leren door hun professionele instructeurs. Dit vond ik prettig, want zo wist ik zeker dat mij de fijne kneepjes van de sport goed geleerd zouden worden. Duikvakanties behoren vanaf dat moment echt tot mijn favorieten!

Duikvakanties boeken

En dan specifiek die van de Vakantieduiker. Duikvakanties zijn bij hen echt altijd fantastisch, doordat zij de mooiste bestemmingen voor jou uitgezocht hebben. Zo kun je met hen op reis gaan naar:

  • Mexico
  • Australië
  • Egypte
  • Madagaskar

Maar dit zijn slechts een paar van de landen die zij in hun aanbod hebben opgenomen, er zijn echt nog heel veel meer locaties mogelijk! Het complete aanbod dat zij bieden kun je vinden op Vakantieduiker.nl. Hierdoor kun je ieder jaar weer bij hen een nieuwe bestemming boeken, waar je prachtig duiken kunt. Het leuke is ook dat je steeds weer iets nieuws kunt ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld een duik maken naar een wrak, wat natuurlijk een heel bijzondere ervaring is. Zien hoe een schip onder water ligt, hoe het zeeleven zich hier mee vermengt. Duikvakanties kunnen ook heel mooi zijn vanwege de natuur die je tegenkomt. Je kunt een grote diversiteit aan vissen tegenkomen, net als natuurlijk prachtig koraal en bijzondere planten. We hebben er vaak geen idee van hoeveel bijzonders er onder het wateroppervlak te ontdekken valt. Duikvakanties zouden dan ook eigenlijk op ieders lijstje moeten staan. Als je weet hoeveel bijzondere planten en dieren er in de zeeën en oceanen te vinden zijn, dan zul je automatisch veel beter met het milieu omgaan. Het heeft in ieder geval mijn kijk op de natuur flink veranderd!

Singles, families, vriendengroepen

Duikvakanties bij Vakantieduiker zijn niet alleen zeer divers vanwege de bestemmingen die zij aanbieden, zij bieden ook variëteit in het soort groepen. Zo kun jij gewoon met je gezin bij hen een vakantiereis boeken, maar ook met je duikclub of je vriendengroep. Heb jij niemand die jou interesse deelt voor het duiken of is er niemand die tijd heeft om samen met jou op vakantie te gaan en wil je toch niet alleen gaan? Dan kun je bij hen ook terecht, zij bieden namelijk ook heel leuke reizen voor singles aan. Duikvakanties kun je op die manier dus altijd bij hen maken, of je nu alleen boekt of met meerdere personen. Zelf kende ik niemand die ook de duiksport zou willen leren, dus ik ben met een groep singles op pad gegaan. Dit is mij echt uitstekend bevallen en ik zou het zo weer doen! Als jij nog een bijzondere bestemming zoekt, waarbij je gegarandeerd prachtige duiktochten kunt maken, dan moet je dus zeker eens een kijkje nemen bij Vakantieduiker, de specialist op het gebied van Duikvakanties!

Reageren is niet mogelijk