Een apparatentester eenvoudig aangeschaft via Meetwinkel.nl

Via Meetwinkel.nl kunt u eenvoudig een apparatentester aanschaffen om verschillende apparaten mee te testen. In veel gevallen is het nodig om een apparaat te testen om bijvoorbeeld spanning te meten, isolatieweerstand te testen, lekstroom te testen, et cetera. Deze apparatuur, die voor de doorgewinterde elektricien is ontwikkeld is tegenwoordig verkrijgbaar elke markt, waarmee u binnen uw organisatie zelf aan de slag kunt om apparaten te testen.

Waar een apparatentester voor gebruikt kan worden

Een apparatentester biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig testen uit te voeren voor:

 • Apparatuur met Klasse I
 • Apparatuur met klasse II
 • Kabels
 • Verlengsnoeren
 • Haspels
 • Wandcontactdozen
 • 230V lekstroom
 • Isolatieweestand voor 250v en 500V
 • 3-fase machines

Kortom, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de veelzijdige toepassing die een apparatentester u kan bieden en u heeft hiervoor een uitgebreide keuze op meetwinkel.nl. Via deze webshop vindt u een uitgebreid assortiment apparatentesters, inclusief de bijbehorende accessoires. Het gaat hierbij om een apparatentester NEN 3140. Deze zijn er van diverse merken, zoals

 • Nieaf-Smitt
 • Metrel
 • Sonel
 • Fluke
 • GMC Instruments

En meer. Dit soort apparatentester is uitgerust met diverse automatische NEN 3140 testprocedures die als standaard worden beschouwd. De informatie kan op diverse manieren worden uitgelezen, waarbij de apparatentester vaak is uitgerust met een intern geheugen om zo vele testresultaten te kunnen opslaan. Via bijvoorbeeld een USB-poort kunnen de resultaten worden uitgelezen en bijvoorbeeld uitgeleverd in csv-format wat u in Excel kunt uitlezen. De apparatentester wordt veelal geleverd inclusief software, een draagtas, kabels, een adapter en een certificaat voor fabriekskalibratie. Let u per apparatentester erop welke onderdelen en accessoires direct worden meegeleverd, zodat u eventueel nog extra accessoires aan uw bestelling kunt toevoegen. Ook hierin heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Zo is er een mogelijkheid om een driefasenadapter met verschillende ampère toe te voegen aan uw bestelling en zijn er printers verkrijgbaar die met USB of Bluetooth in verbinding kunnen worden gebracht met uw apparatentester. Uiteraard mogen ook de juiste kabels niet ontbreken, is er de mogelijkheid om met barcodes en een barcodescanner te werken en zo zijn er nog veel meer opties mogelijk waarbij u uw bestelling via Meetwinkel kunt aanvullen.

Eenvoudig besteld, snel in huis en een bron aan waardevolle kennis

Veel organisaties zijn u reeds voorgegaan bij de aanschaf van apparatentesters via Meetwinkel.nl. Het bestellen is dan ook kinderlijk eenvoudig en werkt simpel via de webshop op deze site. U heeft hier diverse mogelijkheden om te betalen en heeft de testapparatuur snel geleverd. Bijkomend voordeel van Meetwinkel.nl is de informatie die op de site wordt aangeboden omtrent het meten van apparaten en uitlezen van testresultaten van metingen van apparaten. Hier staat veel handige informatie en er is een kennisbank aanwezig waarbij u kunt kiezen uit diverse onderwerpen omtrent het meten van bepaalde waarden, van diverse soortenapparatuur en advies kunt vinden over de toepassingen van dit soort apparatuur. Ook is er een lange lijst aan beschikbare cursussen op deze website te vinden, waarbij u uw kennis kunt vergroten over het meten en uitlezen van verschillende soorten apparaten. Dit kan heel breed zijn en gaat van een demo van meters van een bepaald merk tot de grondige inspectie als installatieverantwoordelijke en preventiemedewerker. Ook wordt er de mogelijkheid geboden een cursus te volgen voor het keuren van apparaten in diverse categorieën en verschillende branches. Of het nu gaat om landbouwapparatuur, bouwmachines, aggregaten of speeltoestellen, u vindt hier werkelijk voor al dit soort zaken een passende cursus die aansluit op de aanschaf van uw apparatentester. Deze achterliggende kennis en kunde maakt Meetwinkel.nl tot de aangewezen plek om apparatentesters aan te schaffen.

Reageren is niet mogelijk