Een HACCP vloer moet slijtvast zijn

Als u in de levensmiddelenindustrie werkt dan hebt u hoe dan ook een HACCP vloer nodig. Het kan gaan om de fabriek waar men eten en drinken mixt, mengt en verpakt. Maar ook om de keuken van een horecagelegenheid. Uiteraard is een HACCP vloer belangrijk in de supermarkt, zowel in de winkelvloer als het magazijn. Dus productiehallen, slagers, groenteboeren en im- en exportbedrijven vallen hier vanzelfsprekend ook onder. Een HACCP vloer voldoet aan de hoogste eisen die er in dit land zijn opgesteld met betrekking tot de hygiëne. Voldoet uw bedrijf hier niet aan, dan kunt u code oranje of zelfs code rood krijgen. Boetes en zelfs een tijdelijke sluiting zijn dan het gevolg. Vanzelfsprekend dat u dit wilt voorkomen en dat u de hygiëne op de werkplaats op orde wilt hebben. Met een schone HACCP vloer die u eenvoudig kunt onderhouden hebt u de eerste stap al gezet. Maar dat betekent wel dat u daarin zult moeten investeren. En dat is waar wij van mesa-coatings.eu om de hoek kijken. We leggen dergelijke vloeren namelijk zonder enig probleem aan. Weet u al welke coating u wilt gebruiken? Overweegt u om een epoxy HACCP vloer te laten leggen of kiest u voor een troffelvloer? We leggen ze op maat en natuurlijk verzorgen we ook het onderhoud, mits dat noodzakelijk is.

U wilt dat de HACCP vloer eenvoudig te reinigen is

Dankzij een HACCP vloer zal uw bedrijf altijd op een schone ondergrond kunnen werken. U kunt dagelijks deze HACCP vloer eenvoudig schoonvegen met een bezem. Daarna trekt u er een vochtige dweil met een schoonmaakmiddel overheen en de HACCP vloer zal glanzen als nooit tevoren. Gaat het om een groot oppervlak zoals een magazijn of productiehal? Dan kunt u het onderhouden met de dweilkar waar u achter staat en voor u uit duwt, of de grotere varianten waar u zelf op kunt zitten. Met de juist schoonmaakproducten zal elke ondergrond van Mesa Coating het hele jaar door schoon blijven. Klinkt u dat als muziek in de oren? Onthoudt dan dat de eigenschappen van onze coatingsystemen u de volgende garanties bieden:

  • Een eenvoudig schoon te houden HACCP vloer,
  • Een zeer hygiënische ondergrond die zelfs door de zwaarste keuring komt,
  • Een slijtvaste en vloeistofdichte grond,
  • En uiteraard een veilige vloer die erg veel grip biedt.

U leest het, onze HACCP vloer is van alle markten thuis. Op onze site leggen we u graag iets meer uit over de mogelijkheden die u hebt. Zo is de epoxy coating erg populair want het is kwalitatief fantastisch en tevens erg voordelig geprijsd. Maar het kan ook het geval zijn dat u liever een gietvloer of PMMA vloer laat aanleggen. Reken er maar op dat we u dan ook te hulp kunnen schieten.

We hebben het perfecte coatingsysteem voor iedere ondergrond

Qua vloeistofdichtheid zijn wij PBV. We voldoen tevens aan de hoogste Europese richtlijnen op dit gebied, de 93/43/EG-code. En qua HACCP voldoen we aan de Cur 43 norm. We gaan graag de uitdaging aan om met u samen te werken. Geef daarom uw wensen aan ons door en schroom niet om uw vragen aan ons door te geven per telefoon of mail. Op maat een vloer leggen is vrijwel altijd het geval want geen enkel pand voldoet aan dezelfde afmetingen. U krijgt na het doorgeven van uw wensen eerst een vrijblijvende offerte. Gaat u daar akkoord mee? Dan gaan we snel voor u aan de slag. Lees alle voordelen nog eens na op onze website en vergeet niet om het laatste nieuws en de nieuwste producten te bekijken via de sociale media.

Reageren is niet mogelijk