Een schoonmaakster om te helpen in huis

Een schoonmaakster om te helpen in huisMijn vrouw en ik hebben het de laatste tijd erg druk en kwamen maar niet aan de schoonmaak toe. We hebben allebei een drukke baan en zorgen daarnaast ook voor onze kinderen, waardoor het huishouden minder aandacht kreeg. Ik stelde voor aan mijn vrouw om een schoonmaakster in te schakelen, zij kon helpen met de lastigste klussen en de rest konden wij zelf doen. Via de website iemand.nl was het erg gemakkelijk om iemand te boeken en achteraf waren wij erg blij dat wij dit gedaan hadden. Mijn vrouw en ik hebben allebei een baan waar wij veel tijd aan kwijt zijn. Ik ben al jaren ondernemer en mijn vrouw is sinds twee jaar weer volledig aan het werk. Zij werkte de afgelopen jaren wat minder, zodat zij meer tijd voor onze kinderen kon zorgen. De kinderen gaan nu allebei naar de middelbare school en mijn vrouw wilde weer meer gaan werken. Er kwam een goede functie op haar werk vrij en daar werd zij voor aangenomen. Mijn vrouw deed meer in het huishouden toen zij minder uren werkte, maar nu heeft zij daar minder tijd voor. Nu verdelen wij eerlijk de taken, maar wij merken dat wij vaak geen tijd en energie hebben om alles te doen. Ik stelde aan mijn vrouw voor om een schoonmaakster te boeken, zodat wij extra hulp hadden. Mijn vrouw zag dat in het begin niet zitten, omdat zij liever geen vreemde in ons huis had, die aan onze spullen zat. Daarom stelde ik voor, dat ik een dag thuis zou werken en dat wij voor die dag iemand konden boeken. Dit vond mijn vrouw gelukkig wel een goed idee, wij moesten alleen nog een website vinden om een schoonmaakster te boeken.

Gemakkelijk een schoonmaakster boeken via iemand.nl

Samen gingen wij op zoek naar een website waar je schoonmaakhulp kan boeken en wij vonden diverse websites. Een van de websites die ons direct erg goed leek was iemand.nl. Deze website ziet er erg professioneel uit en erg staat duidelijk aangegeven hoe het boeken van een schoonmaakster werkt. Wij wilden graag eenmalig de dienst uitproberen en dat was geen probleem via deze websites. Het boeken van een schoonmaakhulp was erg gemakkelijk en duidelijk. Voor de aankomende week hadden wij iemand geboekt en als dit beviel, dan wilden wij een schoonmaakster om de week laten langskomen. 

Er komt nu regelmatig iemand langs

De eerste keer dat er een schoonmaakhulp langskwam beviel erg goed. Er kwam netjes op tijd iemand aan de deur en samen spraken wij af wat er schoongemaakt werd. Dit beviel zo goed, dat mijn vrouw en ik daarna een schoonmaakster boekten voor om de week. Wanneer je regelmatig iemand boekt, dan krijg je korting via deze website. Sinds een aantal maanden maken wij gebruik van iemand.nl en wij zijn erg blij met de hulp in huis. De schoonmaakhulp helpt mee met veel klussen en de rest doen wij zelf. Wij kunnen iemand.nl aanraden om een schoonmaakster te boeken.

  • De website is professioneel en duidelijk
  • Het boeken is erg gemakkelijk
  • Je kan iemand eenmalig, of regelmatig boeken
  • Wij zijn erg blij met de hulp

Reageren is niet mogelijk