Europe magic wand

Een van de populairste seksspeeltjes voor vrouwen is ongetwijfeld de Europe magic wand. Het apparaat kreeg grote bekendheid door de zeer succesvolle televisieserie Sex and the City en is daarna ook altijd erg populair gebleven. Als jij op zoek bent naar een speeltje om jezelf eens heerlijk mee te verwennen, dan is dit dus echt een aanrader. Het is natuurlijk niet voor niets zo geliefd bij heel veel dames. Wat is de Europe magic wand nu precies? Het is een wand massager, maar dan met een heel krachtige motor en met maar liefst zes verschillende standen. Dit biedt jou de mogelijkheid om naar hartenlust te variëren tussen de verschillende snelheden die er op zitten en de intensiteit te kiezen die het best bij jou past. De knop is bovendien tijdens het gebruik er gemakkelijk te verstellen, waardoor je zonder problemen van de ene stand naar de andere kunt gaan. Je kunt het tempo dus helemaal opbouwen zoals jij dat wilt en jezelf op die manier tot een fantastisch hoogtepunt brengen. Of je kiest ervoor om de Europe magic wand samen met je partner te gebruiken. Geef de ander eens de controle en laat je verrassen door wat deze voor jou in petto heeft!

Voordelen van Europe magic wand

Zoals gezegd is een van de voordelen van de Europe magic wand dat deze over een zeer sterke motor beschikt. Dit geeft de mogelijkheid tot een veel hogere intensiteit dan andere wand massagers kunnen leveren. Hoe kunnen zij dit nu bereiken? Dit kan doordat dit speeltje niet werkt op batterijen of een accu, maar op netstroom. Je sluit het dus met een stekker aan door dit in het stopcontact te steken. Dit klinkt wat onhandig, ben je zo niet heel erg beperkt in je bewegingsruimte? Nee, zeker niet. De Europe magic wand beschikt namelijk over een lang snoer, waardoor je echt alle kanten op kunt. Je kunt bewegen zoveel als je wilt en steeds andere posities innemen, dat is allemaal geen enkel probleem. Een ander voordeel dat zeker genoemd moet worden, is het feit dat je er een extra opzetkop bij kunt kopen. De standaardkop heeft een ronde en gladde vorm en veel vrouwen vinden dit heerlijk. Anderen geven de voorkeur aan een andere stimulatie of willen gewoon afwisseling. Je kunt er dan voor kiezen om het Genio opzetstuk erbij te kopen. Deze verschilt van de standaard Europe magic wand kop door de nopjes die zich op een deel van de kop bevinden. Bovendien is de vorm ook niet helemaal rond. De verschillende texturen en oppervlakken bieden jou nog meer mogelijkheden!

Koop het bij Hotstuff

De Europe magic wand heeft dus verscheidene pluspunten:

  • zes verschillende standen
  • gemakkelijk schakelen tussen de standen
  • krachtige motor
  • voldoende bewegingsruimte door lang snoer
  • mogelijkheid tot extra opzetkop

Klinkt jou dit ook allemaal heerlijk in de oren? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de winkel of webwinkel van Hot stuff. Bij hen kun je de Europe magic wand en het Genio opzetstuk namelijk scherp geprijsd aanschaffen. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor een heel ruime keur aan andere speeltjes. Ook sexy lingerie en drogisterijartikelen kun je bij hen bestellen, om het hele spel compleet te maken. Een groot voordeel is dat zij altijd zeer discreet verzenden, zodat de postbezorger niet ziet dat jij iets bij een sexshop besteld hebt. Wil jij jezelf dus eens heerlijk verwennen, wil je alleen of met je partner genieten van een heerlijke massage? Dan is de Europe magic wand dus echt een aanrader! Lees meer

Reageren is niet mogelijk