Gehard glas op maat voor iedere toepassing

Gehard glas is een extra sterke glassoort die in een verbrandingsoven tot wel 600 graden wordt verhit. Voor glas is dit ook noodzakelijk, omdat glas hitte heel slecht geleidt. Het duurt dus even voordat de hitte de kern bereikt. Maar bij gehard glas wordt de temperatuur weer omlaag gebracht voordat de hitte de kern bereikt. Dit zorgt er juist voor dat het resulterende glas extra hard is en dus ook een stuk sterker dan regulier glas. Dat heeft enkele voordelen waardoor gehard glas op maat heel geschikt is voor specifieke toepassingen. Uiteraard is gehard glas door de hardheid minder breekbaar en dus veiliger. Het is dan ook geschikt om inbrekers te weren, maar toch is deze soort veiligheid niet de meest belangrijke. Gehard glas barst namelijk in heel veel kleine stukjes uiteen als het kapot gaat. Regulier glas barst uiteen in scherven die lelijke snijwonden kunnen veroorzaken. Maar gehard glas op maat barst uiteen in kleine stukjes zonder scherpe randen. Dit fenomeen zie je heel vaak in films waar een stuntman door een glazen ruit springt of wordt gegooid. Het glas barst vervolgens en alle stukjes vallen als sneeuwvlokjes naar beneden. Hetzelfde zie je als men bijvoorbeeld en kogel door de ruit schiet. Omdat gehard glas op maat dus zowel heel sterk is en, indien het toch breekt, ook nog eens heel veilig, is gehard glas op maat bijvoorbeeld een geschikte keuze voor een douchewand of een tafelblad. Maar ook grote gebouwen en kantoren maken vaak gebruik van gehard glas. Het is echter wel van belang dat je gehard glas op maat bestelt. Je kunt het glas namelijk niet meer bewerken. Daarom moet het voordat het in de verbrandingsoven gaat de juiste afmeting hebben en eventueel zijn voorzien van gaten en dergelijke. Zodra het de oven in gaat, dan wordt het glas dus gehard. Daarna zal elke bewerking ervoor zorgen dat het glas knapt. Dus als je een in je woning een mooie douchewand wilt installeren, dan moet je van te voren goed kijken hoe groot deze douchwand moet zijn en hoe je deze wilt bevestigen. Vervolgens kun je gehard glas op maat laten maken. Je moet daarvoor alleen even weten waar je gehard glas op maat kunt laten maken. Je kunt immers niet zomaar even naar een willekeurige glazenzetter gaan. Het moet allemaal wel goed en professioneel gebeuren. Om die reden doe je er dan ook goed aan om te kiezen voor gehard glas op maat van glaswebwinkel.

Gehard glas op maat bestel je eenvoudig via glaswebwinkel.nl

Voor verschillende soorten glas kun je altijd terecht bij glaswebwinkel.nl. Dus als je gehard glas op maat nodig hebt, dan kun je altijd een beroep doen op deze winkel. Je profiteert dan ook gelijk van verschillende voordelen zoals:

  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Topkwaliteit
  • Voordelig geprijsd
  • Snelle levering
  • Uitstekende service
  • Gratis verzending vanaf €250,-

Ben je dus op zoek naar gehard glas, surf dan vooral eens naar glaswebwinkel.nl. Op de site kun je meteen ook meer lezen over de verschillende glassoorten en de toepassingen waar deze glassoorten voor worden gebruikt. Je kunt dus al van alles leren zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Je hoeft überhaupt niet naar een glaswinkel te gaan, want je kunt immers online gehard glas op maat bestellen. Je bestelling wordt daarna netjes op het opgegeven adres afgeleverd.

Hulp nodig? Bel de klantenservice

Mocht je er niet uitkomen en weet je bijvoorbeeld niet welke glassoort in jouw situatie het beste is, dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer vind je bovenaan de website.

Reageren is niet mogelijk