Ik zocht hulp voor het digitaliseren van mijn archief

Als schrijver en onderzoeker heb ik in de loop der jaren een behoorlijk aantal documenten verzameld en deze zijn voor mij altijd van grote waarde geweest. Ik moet binnenkort echter verhuizen omdat ik slechter ter been word, en dat betekende dat ik een keer op zoek moest gaan naar mogelijkheden om voor het digitaliseren van mijn archief. Ik had namelijk al heel veel over dit onderwerp gehoord en vandaar dat ik graag wilde weten of iemand mij misschien ook zou kunnen helpen met het digitaliseren van mijn archief. Ik wilde namelijk graag wat hulp bij het digitaliseren van mijn archief omdat ik zelf wel een beetje weet hoe dit allemaal moet, maar niet heel goed en omdat ik het digitaliseren van mijn archief in goede banen wil laten leiden, leek het mij goed om een professioneel bedrijf in de arm te nemen. Ik ben dus even op zoek gegaan naar iemand die mij zou kunnen helpen met het digitaliseren van mijn archief. Dat was nog een hele opgave want dit soort bedrijven hebben het blijkbaar heel erg druk vandaag de dag. Daar had ik weinig rekening mee gehouden en vandaar dat ik maar eens even op het internet ben gaan kijken naar andere mogelijkheden voor het vinden van iemand die alles wist van het hoe en wat omtrent het digitaliseren van mijn archief. Ik ben op deze manier uiteindelijk terecht gekomen bij de site ETC-Divenadmin.nl van ETC DIV & Admin. Deze site vond ik heel erg goed omdat men mij hier heel veel informatie gaf over de diensten die zij konden leveren. Dat was precies waar ik naar op zoek was en vandaar dat ik ook graag met deze mensen wilde gaan samenwerken. Ik heb daarom de telefoon maar eens even ter hand genomen om te kijken wat zij allemaal voor mij zouden kunnen betekenen. Ik vond het heel erg prettig om te merken dat zij mij meteen ter wille waren. Waar tref je dat nog aan vandaag de dag?

ETC-Divenadmin.nl hielp mij met het digitaliseren van mijn archief

Ik ben altijd heel nauwkeurig en vandaar dat ik ook niet de eerste de beste in de arm wou nemen wanneer het gaat over het digitaliseren van mijn archief. Ik wilde dit namelijk heel goed laten doen want ik wil niets kwijtraken. Vandaar dat ik dus ook alleen maar wilde gaan werken met mensen die heel veel verstand van zaken hadden. Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk terecht ben gekomen op de site van ETC-Divenadmin.nl omdat men mij hier heel veel interessante mogelijkheden wist te bieden. Dat was waar ik ook naar op zoek was en vandaar dat ik graag een keer in contact wilde komen met de mensen van dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat zij mij goed konden helpen met het digitaliseren van mijn archief en dat vond ik natuurlijk heel erg fijn om te horen. Ik heb hen uitgelegd om hoeveel materiaal het ging en zij vertelden mij dat dit geen enkele moeite voor hen was. Dat was precies wat ik wilde horen en ik ben daarom ook al snel met deze mensen in zee gegaan.

Ik heb nu al mijn materiaal digitaal

Inmiddels is de hele klus al geklaard en ik kan u zeggen dat ik zeer tevreden ben over het geleverde werk. Ik heb alles gekregen wat ik mij maar kon wensen. Kortom:

  • ik ben heel blij dat ik dit bedrijf in de arm heb genomen
  • ik raad iedereen aan om eens te informeren naar de mogelijkheden van dit bedrijf
  • kijk even op ETC-Divenadmin.nl voor meer gegevens
  • Lees meer…

Reageren is niet mogelijk