Kies voor een haartransplantatie

Als er een ding is wat mensen echt verschrikkelijk vinden dan is het wel kaal worden en dat kunnen wij ons goed voorstellen. Kaalheid kan echter verschillende oorzaken hebben en dat maakt het soms ook zo onvoorspelbaar.

  • Ouderdom
  • Stress
  • Ziekte

Je kunt kaal worden doordat je ziek bent. En dan hoeft dat niet eens per se te betekenen dat je een ernstige ziekte zoals kanker hebt waarbij je door de chemotherapie die je moet ondergaan vaak kaal wordt. In deze gevallen groeit je haar na het beëindigen van de kuur namelijk gewoon weer normaal terug. Het is wat anders als je blijvend kaal wordt. Er zijn bepaalde haarziektes waarbij dat kan gebeuren. Je wordt dan plaatselijk kaal of helemaal. In zo’n geval kan een haartransplantatie een uitstekende oplossing zijn. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld door ouderdom of stress kaal wordt, is het kiezen voor een haartransplantatie helemaal niet zo verkeerd. Om wat voor reden jij ook je haar verliest, het is voor niemand leuk en daarom is het zo belangrijk dat hier iets aan gedaan kan worden. Bij Esteworld helpen ze je daarom dan ook graag verder. Zij hebben een kliniek in Turkije waar jij terecht kunt voor haartransplantatie. Je wordt echter gewoon voor de meeste zaken vanuit Nederland geholpen. Je hoeft dus niet ineens Turks te leren om hier voor een haartransplantatie te kiezen.

De beste optie voor een haartransplantatie

Als jij tot de groep mensen behoort die er al een tijdje over na aan het denken zijn om een haartransplantatie te ondergaan, dan kunnen we je zeker aanraden om eens een kijkje te gaan nemen op de website van Esteworld. Veel mensen die last hebben van kaalheid denken hier wel over na, maar vinden het vaak lastig om echt de keuze te maken op dit gebied. En ook dat kunnen we ons best wel voorstellen. Het is tenslotte niet zomaar een stap die je maakt. Je wilt hier een weloverwogen keuze in kunnen maken. Esteworld heeft het keurmerk van de Nederlandse Haarstichting. Je kunt er hier dus zeker op vertrouwen dat je in goede handen bent. Daarnaast krijg je ook een garantie op het resultaat. Bij Esteworld staan zij voor de volle 100% achter de diensten die zij aanbieden. Dit is natuurlijk al reden genoeg om hier voor de haartransplantatie te kiezen. Stel je nu toch eens voor hoe jij na de behandeling je nooit meer hoeft te schamen voor de kale plekken op je hoofd. Je kunt zo de deur uitstappen zonder eerst je kapsel te moeten checken. Dat voelt toch een stuk beter!

Een uitgebreid advies

Vind jij het toch nog wel heel erg spannend om hiervoor te kiezen? Neem dan gewoon eens contact op met de medewerkers van Esteworld. Zij staan uiteraard voor je klaar om je meer informatie te geven en je eventueel gerust te stellen. Een haartransplantatie ondergaan is natuurlijk niet niets, maar je kunt er zeker vanuit gaan dat dit een zeer goede behandeling is waar eigenlijk nooit iets mis mee gaat. Je krijgt hier bijvoorbeeld ook geen vervelende verdoving of andere dingen waar je je druk over kunt maken. Je wordt zowel voor als na de behandeling uitstekend begeleid. In Turkije kom je in een prachtig oord terecht waar jij je kunt voorbereiden op de behandeling en hier erna heerlijk kunt bijkomen. Wanneer je weer terug bent in Nederland word je ook zeker niet aan je lot overgelaten. Je kunt altijd bij Esteworld terecht met eventuele vragen die je hebt. Wil jij graag een haartransplantatie? Maak dit dan vandaag nog in orde!

Reageren is niet mogelijk