Online drukwerk bestellen

Binnen een paar minuten kan jij online drukwerk bestellen bij de online drukkerij Drukwerkdeal. Deze drukkerij staat bekend als een online drukkerij waarbij alles via de website Drukwerkdeal.nl door te geven is en op te zoeken is. Klanten krijgen hier de vrijheid hun producten samen te stellen op een manier die past bij hun gelegenheid. Dat is het voordeel van Drukwerkdeal, ze bieden een diversiteit aan artikelen aan zodat klanten een gehele collectie kunnen doorgeven bij online drukwerk bestellen. Of je nou briefpapier, kleding of promotiematerialen zoekt. Alles staat in het assortiment weergegeven. Via het hoofdmenu zie je direct alle categorieën tevoorschijn komen die Drukwerkdeal aanbiedt voor online drukwerk bestellen. Per categorie wordt je doorgestuurd naar de artikelen die daarbij horen. Je hebt de keus om zelf het artikel stap voor stap vorm te geven. Maar de online drukkerij geeft ook een aantal opties aan waarbij de selectie al is gedaan. Bovenaan het bestelmenu staan dan een aantal aanbevolen samenstellingen. Meestal aangegeven in aantal stuks, het type materiaal en de totaalprijs. Wil je meer weten over deze samenstelling, dan klik je op ‘bekijken’ om deze door te nemen. Een andere optie is via de tab ‘Soorten’ van het bestelmenu de uitvoeringen van een artikel te bekijken. Deze uitvoeringen zijn dan ook ingesteld voor de bestelling. Het enige wat jij hoeft te doen is een ontwerpbestand mee te sturen.

Geef je bestelling door bij de online drukkerij

Het zelf samenstellen van een product voor online drukwerk bestellen is niet ingewikkeld bij deze online drukkerij. Zoek het product op wat je nodig hebt voor jouw gelegenheid. Dat kan door middel van de categorieën, maar je kan deze term ook direct invoeren in het zoekveld. Eenmaal in het bestelmenu, dan volgen verschillende opties zoals onder meer:

  • Het formaat: voor papieren artikelen worden diverse A- en B-formaten gegeven, vierkante en rechthoekige vormen.
  • De bedrukking: PMS-druktechtniek of full-color
  • Het materiaal: diverse papiermaterialen.
  • Opties: meerder modellen van bijvoorbeeld pennen.
  • Typen: de uitvoeringen per model.
  • Kleur: artikelen als relatiegeschenken zijn vaak in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Welke opties voorbij komen is afhankelijk van het type artikel voor online drukwerk bestellen. Artikelen als flyers en folders kunnen verwerkt worden met een extra afwerking. Deze kan de flyer een extra glanzende uitstraling geven, waardoor ze nog beter op gaan vallen. Mocht je twijfelen bij de keuzes of wil je weten hoe jouw artikel meer indruk gaat maken, vraag dan gerust advies aan de specialisten van deze online drukkerij. Deze zijn bereikbaar via de chat en de telefoon.

Extra service

De online drukkerij Drukwerkdeal.nl wilt graag met je nadenken bij het online drukwerk bestellen. Zo geven ze in de opties ook extra mogelijkheden die het gebruik van een artikel makkelijker maakt. Flyers kunnen bijvoorbeeld gemaakt worden met extra boorgaten. Dit kan handig zijn om ze op te hangen of op te bergen. Vervolgens kan de online drukkerij de flyers bundelen en zelfs ervoor zorgen dat ze verspreid worden in de regio naar jouw keuze. Zo hoef jij zelf geen tijd te besteden aan het uitdelen van de flyers. Als je ze zelf gaat verspreiden op een evenement, dan is het bundelen een uitkomst. Zo gaan ze niet allemaal door elkaar liggen in de verpakking. Voor alle producten zijn extra opties aan te geven om het gebruik makkelijker te maken of om beter te presenteren. Om het online drukwerk bestellen in goede banen te laten lopen, biedt de online drukkerij informatie op meerdere manieren. Met behulp van blogs, artikelen, nieuwsbrieven en videohandleidingen is online drukwerk bestellen eenvoudig en binnen een paar stappen af te ronden.

Reageren is niet mogelijk