Op de hoogte van clp

Heeft u ooit wel eens gehoord van de clp verordening? Als u werkt met chemicaliën en chemische producten dan is de kans groot dat dit inderdaad in uw dagelijkse lingo voorkomt. Als dit niet het geval is, dan is het absoluut van belang dit hier vandaag nog verandering in komt, want de clp verordening bepaalt hoe u met gevaarlijke stoffen en mengsels om moet gaan wanneer u deze produceert en verhandelt.

  • Juiste verpakking
  • Juiste vervoer
  • Etikettering

Clp staat voor Classification, Labelling and Packaging of substances and mixtures. Uiteraard kunt u zich voorstellen dat het belangrijk is dat dit goed geregeld is. Chemicaliën kunnen behoorlijk gevaarlijk zijn wanneer iemand hier niet op de juiste manier mee omgaat. De flessen waarin dit soort producten bewaard worden hebben vaak een kinderslot bijvoorbeeld. Daarnaast moet er op het etiket op de verpakking ook de juiste (waarschuwende) informatie staan. Als u als bedrijf dus met dergelijke producten werkt en u verhandelt ze ook, dan zult u dus met de clp verordening te maken krijgen. Wilt u dit op de best mogelijke manier aanpakken? Dan raden we u aan om hiervoor naar het bedrijf TPC Advies te komen. Hier weten ze alles wat u moet weten over de clp verordening en ook kunnen ze u helpen bij het verkrijgen van de juiste verpakking en het maken van de correcte etikettering.

Meer weten over de clp verordening

Als u te maken heeft met de clp verordening dan is het bedrijf TPC Advies dus echt iets voor u. U heeft het als bedrijfseigenaar waarschijnlijk al druk genoeg. En alhoewel het voor u natuurlijk ook van het hoogste belang is dat er op de juiste manier met uw producten omgegaan wordt, is het wel zo fijn om te weten dat er bij TPC Advies mensen werken die hier jarenlange kennis en ervaring van en in hebben. Zij weten dus precies wat de clp verordening van u vraagt en waar u allemaal aan moet voldoen. Het is niet voor niets dat er steeds meer bedrijven die binnen dit vakgebied werken graag aan de slag gaan met de medewerkers van dit bedrijf. Het is om te beginnen gewoon al fijn om te weten dat dit soort dingen dan goed aangepakt worden en dat u zich hier dus geen zorgen meer over hoeft te maken. Het is zonde om hier uren van uw eigen tijd in te steken, terwijl u het net zo goed aan de medewerkers van TPC Advies kan overlaten.

Ga voor het beste advies

Misschien heeft u wel de middelen in huis om het allemaal zelf te produceren, maar bent u gewoon op zoek naar een goed advies over de clp verordening. Ook dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Zij helpen u graag op de manier die u het beste uitkomt. Of dit nu alles wat op het gebied van clp aan de orde komt van u overnemen is, of dat u juist alleen kiest voor het inwinnen van het juiste advies. Ze staan voor u klaar bij dit bedrijf. Wilt u hier graag meer over weten? Dan kunt u dat op verschillende manieren aanpakken. Ten eerste kunt u natuurlijk een kijkje nemen op de website tpcadvies.nl om te zien wat zij u hier allemaal kunnen bieden. Heeft u aanvullende vragen specifiek voor uw bedrijf? Dan raden we u aan om direct telefonisch contact op te nemen. Dat maakt het een stuk makkelijker om de informatie te krijgen waar u naar op zoek bent. Pak het dus aan op de manier die u het beste uitkomt.

Reageren is niet mogelijk