Stijlvolle trouwringen in Zutphen

Onlangs ben ik getrouwd met mijn tweede man en daarvoor was ik op zoek naar stijlvolle trouwringen in Zutphen. Mijn man heeft een eigen zaak en is erg druk. Hij vond het prima dat ik voor trouwringen in Zutphen op pad ging en daarbij had hij enkel aangegeven:

  • Strak
  • Modern
  • Zakelijk
  • Geen tierelantijnen
  • Liefst goud, geel of wit

Daar kon ik wel wat mee en op zich is het dan geen probleem om een juwelier te vinden voor trouwringen in Zutphen, maar ik was online op www.juwelierdetijd.nl terecht gekomen, waarvan ik wist dat zij een vestiging in Doetinchem hebben, dus ben ik in plaats van trouwringen in Zutphen te kopen daar naartoe gegaan, om gewoon eens te kijken wat zij voor mij, of voor ons eigenlijk, konden betekenen.

Trouwringen in Zutphen voor de tweede keer

Zowel voor mijn man als mijzelf was dit het tweede huwelijk. We hebben beide onze oude trouwringen nog gehouden, maar eigenlijk lagen die stof te vergaren en het voelt gewoon niet goed als je samen getrouwd bent en nog je oude trouwringen in Zutphen in een vergeten hoekje hebt liggen. In overleg met mijn man ben ik dus naar Doetinchem gereden en daar heb ik onze oude trouwringen aangeboden om te verkopen. Hier werd ik heel vriendelijk geholpen en een taxateur van Taxatiebureau Rothuis, die gelinkt is aan Juwelier De Tijd, heeft de ringen gewogen, de diamant in mijn ring goed bekeken en een taxatierapport uitgebracht. Ik had bij mijn eerste huwelijk ook de trouwringen in Zutphen zelf uitgekozen, dus ik wist wat mijn ring ongeveer nog zou moeten opbrengen. Dit viel me zeker niet tegen. De ringen heb ik toen verkocht en dat geld vormde de basis voor de nieuwe trouwringen. Uiteindelijk was ons budget dit keer veel hoger dan bij ons beider eerste huwelijk, dus we konden nu voor exclusieve ringen gaan. Ik had mijn man al aangegeven dat ik wel weer een diamant in mijn trouwring wilde hebben en hij vond het prima zolang het de Hope diamant maar niet was. Ook dat is prima gelukt bij Juwelier De Tijd. Ik denk niet dat ik zo gemakkelijk trouwringen in Zutphen had kunnen kopen. Het assortiment is hier gewoon groter en wat ik met name heel mooi vind is dat ze zelfs Fairtrade trouwringen verkopen. Deze ringen zijn prachtig. Ik heb mijn ogen uitgekeken bij alles wat we maar in het aanbod aan trouwringen hebben en ik ben heel erg op mijn gemak gaan bepalen wat ik precies wilde. De service was daarbij uitstekend. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd mij elke keer verteld wat de eigenschappen en mogelijkheden per ring waren.

De trouwringen die ik uiteindelijk voor ons heb gekozen

Zoals gezegd was mijn oog gevallen op Fairtrade trouwringen en degene die ik als eerste zag waren in een conkaaf model vervaardigd van wit platina, maar met een heel licht geel tintje erin. Ik heb er toen voor gekozen om deze trouwringen in 18 karaats goud te bestellen. Toen kwam de diamant aan bod, want ik wilde er toch wel een steen in hebben. Ik had zelf gedacht om een wat grotere diamant in het midden te laten plaatsen met aan beide zijden een kleiner diamantje. Samen met het atelier is toen bekeken wat er allemaal mogelijk was en uiteindelijk hebben we samen de setting kunnen bepalen waarbij het goed mogelijk was om de steentjes te plaatsen en de ring precies te maken zoals ik hem graag wilde hebben. Ik weet bijna zeker dat ik nooit zulke trouwringen in Zutphen zou zijn tegengekomen. Zowel mijn man als ik zijn hiermee dik tevreden.

Reageren is niet mogelijk