Waar vind ik een familiecamping in Drenthe?

Op vakantie gaan is natuurlijk altijd leuk. Als je op vakantie wilt, zijn er verschillende mogelijkheden. Sommigen gaan graag op vakantie naar een warm oord. Lekker op het strand genieten van de zon en een beetje bijkleuren. Anderen zoeken juist liever de kou op. Wandelen in de bergen of wintersport zijn beiden populaire keuzes voor de vakantie. Andere gaan liever kamperen. Het verblijven op de camping samen met andere vakantiegangers is natuurlijk ook heel gezellig. Je kunt ervoor kiezen om naar het buitenland te gaan en daar op een camping te verblijven, maar op vakantie gaan in eigen land is ook zeer goed te doen. Er zijn in Nederland namelijk genoeg leuke campings. Wanneer je met je hele gezin wilt gaan kamperen, kies dan voor een gezellige familiecamping. Camping de Berken is een gezellige familiecamping in Drenthe. Deze familiecamping in Drenthe is perfect voor gezinnen met kinderen die lekker eens even op vakantie willen in eigen land. 

Camping de Berken is een gezellige familiecamping in Drenthe 

Als je op zoek bent naar een gezellige familiecamping in Drenthe waar je met het hele gezin leuk op vakantie kunt gaan, dan is Camping de Berken een zeer goede keuze. Deze familiecamping in Drenthe heeft voor het hele gezin namelijk genoeg te bieden. Voor de kinderen zijn er namelijk genoeg speeltoestellen buiten waar ze lekker kunnen spelen. Wanneer kinderen zich vervelen op vakantie, dan is dat natuurlijk ontzettend frustrerend. Wanneer je op vakantie gaat, dan wil je zelf natuurlijk ook ontspannen en je wilt dat je kinderen een leuke tijd hebben op de camping. Gelukkig heeft Camping de Berken voldoende recreatiemogelijkheden voor de kinderen. Naast de vele speeltoestellen is er namelijk ook een binnenspeelplaats waar de kinderen kunnen spelen, ook als het minder goed weer is. Tevens is er een animatieteam aanwezig die verschillende activiteiten voor de kinderen organiseert. Camping de Berken heeft echter niet alleen wat te bieden voor de kinderen. Ook voor de volwassenen valt er genoeg te beleven. Deze camping in Drenthe bevindt zich namelijk midden in de natuur. Je kunt je er dus heerlijk ontspannen en van de natuur om je heen genieten. Tevens zijn er ook genoeg wandelpaden en fietsroutes te vinden als je er een keer op uit wilt trekken. Daarnaast valt er op de camping en in de omgeving nog veel meer te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van: 

  • Een brasserie naast de camping 
  • Attractiepark Drouwerzand 
  • Wildlands Adventure Zoo Emmen 
  • Strand ’t Nije Hemelriek 

Er valt dus genoeg te doen tijdens je verblijf op deze familiecamping in Drenthe. Als je van een actieve vakantie houdt, dan zijn er genoeg wandelpaden en fietsroutes te vinden. Je kunt er in de omgeving ook heerlijk mountainbiken of paardrijden. Wanneer je van zwemmen houdt, zijn er binnen een straal van vijf kilometer ook meerdere zwembaden te vinden. Daarnaast vind je er in de buurt ook verschillende dag attracties die leuk zijn voor jong en oud. Zo is er een attractiepark in de buurt, dat leuk is voor kinderen tot veertien jaar. Daarnaast vind je er ook nog een dierentuin waar je je eigen avontuur met de dieren kunt beleven. Tevens ligt DX Adventure Park, het grootste waterpark van Nederland, ook in de buurt van deze familiecamping in Drenthe. 

Kom ook kamperen op Camping de Berken 

Wil jij binnenkort ook op vakantie en wil je verblijven op een gezellige familiecamping in Drenthe? Verblijf dan op Camping de Berken. Camping de Berken ligt midden in de natuur en er valt op de camping en in de buurt genoeg te beleven voor jong en oud. Kijk voor meer informatie op campingdeberken.nl. 

Reageren is niet mogelijk