Breng de industriële look naar je tuin met betontegels 50×50

Als je in je woning al een mooie strakke industriële look hebt, dan is het fijn dat je die stijl kunt doortrekken naar de tuin. De tuin is echter een heel ander fenomeen dan een huiskamer. Je hebt te maken met veel groen en veel dat groeit en bloeit. Althans, dat zou zo kunnen zijn, want je kunt ook alles vol gooien met beton. Maar de meeste mensen willen in hun tuin toch wel kunnen genieten van een stukje natuur. Als je de natuur echter wilt combineren met een zekere strakke en/of industriële stijl, dan zou je er voor kunnen kiezen om gebruik te maken van betontegels 50×50 van buitenbart. Het formaat en het beton zorgen ervoor dat deze betontegels 50×50 heel gemakkelijk een mooi strak uiterlijk aan de tuin toevoegen. Zo kun je een mooi contrast creëren met tussen de natuur en het groen aan de ene kant en de structuur en de betontegels 50×50 aan de andere kant. Uiteraard is het ook een hele praktische oplossing, want dankzij de betontegels 50×50 kun je gemakkelijk een handig tuinpad aanleggen, zodat je in je tuin makkelijk van A naar B kunt kopen zonder de natuur te verstoren. Je wilt immers geen olifantenpad in je eigen gazon omdat je altijd over het gras loopt. Ook voor de aanleg van een terras zijn betontegels 50×50 bijzonder functioneel. Omdat de betontegels 50×50 zo groot zijn, is het heel makkelijk om met relatief weinig tegels een heel terras aan te leggen. Een bijkomend voordeel is dat je daardoor ook weinig onderhoud hoeft uit te voeren. De grootte van de tegels zorgt ervoor dat je weinig kieren en naden hebt tussen de tegels. Door het strakke design dankzij tegels die mooi naast elkaar liggen, heb je lange naden tussen te tegels. Het onkruid dat eventueel omhoog komt kun je dan ook heel gemakkelijk verwijderen. Je kunt als het ware 1 lange streep halen door de naad van onder naar boven en van links naar rechts. Omdat je geen klinkers hebt, ben je daar zo mee klaar. Zo kun je dus ook makkelijk het strakke georganiseerde uiterlijk handhaven. Hoe je de betontegel 50×50 uiteindelijk gebruikt is helemaal aan jezelf natuurlijk. Je kunt er de hele tuin mee bedekken als je wilt en je kunt ze ook alleen gebruiken voor het tuinpad rondom je woning. Maar wat je doel ook is, je kunt bij buitenbart terecht voor de juiste betontegels. 

Surf naar buitenbart.nl en bestel de betontegels 50×50 voor jouw tuin

Indien je op zoek bent naar een manier om je tuin op de fleuren met een strak design, dan kun je terecht bij buitenbart. Je kunt zelf even langskomen bij buitenbart zelf om te verschillende betontegels 50×50 te bekijken. Tevens kun je natuurlijk ook even op de website kijken, zodat je thuis al kunt ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Het assortiment op buitenbart.nl

Je kunt bij buitenbart uiteraard niet alleen maar terecht voor betontegels 50×50. Je kunt de site van buitenbart.nl dan ook prima gebruiken om het assortiment te bekijken. Je kunt bij buitenbart onder andere terecht voor: 

  • Tuintegels
  • Sierbestrating
  • Grind
  • Klinkers

Reageren is niet mogelijk