Op zoek naar familie? Maak dan een rootsreis naar Indonesië!

Bent u een Indiër? Dat wil zeggen: komt u of uw ouders uit West-Indië, het huidige Indonesië? Dan wilt u misschien eens terug naar dit aardse paradijs om meer te weten te komen over uw familie of dorp. Maak dan een speciale rootsreis die wij van Dari Java op maat kunnen maken. Klinkt u dat als muziek in de oren en is het maken van een rootsreis al jarenlang een droom? Kijk dan eens op dari-java.nl voor meer informatie over de rootsreis. Nederland heeft een bijzondere relatie met dit grote land waar bijna 1 miljard mensen wonen: het was ooit onze kolonie. De relatie is daardoor gespannen maar in realiteit is het een geschikt vakantieoord. Uiteraard bieden we u diverse individuele reizen en groepsreizen aan naar Indonesië. U kunt een keuze maken uit de diverse toeristische eilanden. Maar een rootsreis is echt iets anders. Het impliceert immers dat u wortels hebt in dit land. Hebt u enig idee van welk eiland, stad of dorpje u komt? Kunt u het hier over hebben met familieleden en hebt u een beeld waar u oorspronkelijk vandaan komt? Dan kunt u dat aan ons laten weten want wij kennen de talloze eilanden goed. Wij beschikken over een groot netwerk van chauffeurs en ervaren gidsen die elke plek in dit grote land kunnen vinden. Dat maakt een rootsreis via ons reisbureau hopelijk erg aantrekkelijk.

Een rootsreis  kunt u individueel maken

En ook al is de informatie niet voorhanden, wellicht dat u het ter plekke kunt achterhalen. Wilt u liever een algemene rootsreis maken zodat u niet wordt geconfronteerd met uw gevoelens? Weet u niet van welk eiland u komt en wilt u daarom een rootsreis maken zodat u meer leert over de algemene cultuur van dit land? Ook dan kunt u bij ons een reis op maat laten maken. Wellicht hebt u voornamelijk behoefte om Borneo te bezoeken, misschien gaat u liever naar Sumatra, Java, Bali of de Molukken. Wij zijn van alle markten thuis, dus waar u ook naartoe wilt gaan, we stellen met liefde een rootsreis voor u op. Het klinkt misschien als een onbegonnen zaak: naar een ver land reizen waar uw voorouders vandaan komen op zoek naar verre familieleden. Daarom is een netwerk met lokale connecties en een goede kennis van de diverse regio’s van groot belang. Met zorg hebben we een dergelijk netwerk in de afgelopen jaren opgebouwd. Boek een rootsreis bij ons om uw roots terug te vinden. We kunnen uw grootste wens in vervulling laten gaan maar daar hebben we uw hulp wel bij nodig. Het is een prachtige manier voor ouders of grootouders om aan hun kinderen te laten zien waar ze vandaan kwamen voordat ze emigreerden naar Nederland.

We bieden u ook allerlei andere reizen aan naar Indonesië

Naast de populaire rootsreis bieden we nog veel meer geweldige reizen aan. Als u eens de toerist wilt uithangen in een ver exotisch land dan is Indonesië echt een aanrader. Er is voor ieder wat wils. Zo kunt u het oerwoud in om bijvoorbeeld orang-oetangs in het wild te zien. Ga op zoek naar de komodovaranen of rijdt op de rug van een olifant. Liever aan het prachtige strand op bijvoorbeeld Java liggen, genietend van een heerlijk drankje aan de blauwe Indische oceaan? Bij ons kunt u het allemaal boeken. Zo bieden we:

  • Groepsreizen,
  • Individuele reizen,
  • En clubreizen aan.

Hebt u nog vragen over het aanbod? Wilt u graag een reis boeken en bent u benieuwd naar de exacte prijzen? Stuur ons dan een e-mail of bel ons even op.

Reageren is niet mogelijk