Dankzij dakdragers kunt u net iets meer meenemen op reis

alleskanmee - Dakdragers

Hebt u een relatief kleine auto? Maar hebt u wel genoeg vermogen om er een lange reis mee te maken? Dan is het vervelend als u niet al uw koffers achterin uw auto kwijt kunt. Een eenvoudig alternatief zijn de dakdragers. Dakdragers plaatst u eenvoudig op het dak van uw auto. Het zijn grote koffers gemaakt van hard kunststof die u op uw dak kunt vastmaken. In principe zijn vrijwel alle personenwagens uitgerust met de mogelijkheid om er dakdragers aan vast te maken. Kijkt u eventueel in de handleiding van uw auto om te zien hoe u de bescherming los kunt maken zodat u de dakdragers kunt assembleren. Met alleen de dakdragers bent u er natuurlijk nog niet. Waarom zou u dergelijke dragers op uw dak vastmaken? Omdat u er dan dakkoffers op kunt zetten. Een dakkoffer kunt u in vrijwel alle soorten en maten kopen bij alleskanmee.nl. We bieden u een keur aan bekende gerenommeerde merken zodat u altijd waar voor uw geld krijgt. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vergeet in dat geval niet om er dakdragers bij te bestellen want met alleen een dakkoffer kunt u nog niets beginnen. In een dergelijke dakkoffer kunt u vrijwel al uw overtollige bagage kwijt. Het wordt evenredig over uw dak verspreid mits u de koffer goed inpakt. Het gewicht zal daardoor op alle vier de wielen rusten. U zult nauwelijks merken dat u met vele extra kilo’s rondrijdt.

Eindelijk uw ski’s comfortabel mee in de auto dankzij dakdragers

Misschien hebt u helemaal geen kleine auto maar juist een grote stationwagen. Misschien gaat u graag op wintersport met uw kinderen en hebt u ondanks de ruime bagageruimte geen plek voor al die grote wintersportkleding en ski’s of snowboards. Ook in dat geval zijn dakdragers de oplossing. Wij verkopen de dakdragers uiteraard in setjes van twee. Hoe kiest u de juiste dakdragers uit?

  • Gaat u eerst naar onze website toe en klik op de categorie “dakdragers”.
  • U vindt een groot overzicht aan automerken. Kies uw merk uit en kies vervolgens uw model uit. Hebt u bijvoorbeeld een Daihatsu Charade? Klik dan eerst op “Daihatsu” en vervolgens op “Charade”.
  • U ziet dan het overzicht aan beschikbare producten voor dit model.
  • Kies de dakdrager die u wilt hebben en vul vervolgens uw adres- en contactgegeven in.
  • U kunt direct online betalen met behulp van iDEAL, PayPal of uw credit card.
  • We sturen u een bevestiging in uw inbox en uiteraard doen we ons best om de dragers direct op te sturen. In principe hebben we alle producten steevast op voorraad zodat u het morgen al in huis kunt hebben.

Online bestellen is een peulenschil dus wacht niet langer!

Hebt u moeite met de bevestiging? Dan kunnen we u wellicht telefonisch helpen. Bel ons gerust even op of stuur een e-mail met daarin uw prangende vragen. Wilt u liever alle dragers en koffers eens in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Den Bosch. Dit is niet voor iedereen even handig want Den Bosch ligt voor de noorderlingen niet bepaald naast de deur. Dat is zeker een van de redenen waarom we tegenwoordig ook online werken. Bestelt u per ongeluk het verkeerde model? Dan kunt u het binnen 14 dagen retour sturen want u hebt maar liefst 2 weken retourrecht. Wacht hier niet te lang mee zodat u snel een alternatief product krijgt. U wilt immers zonder zorgen op vakantie kunnen. Vergeet niet even verder te kijken in de shop want we verkopen ook sneeuwkettingen, fietsendragers en kabelsetjes.

Reageren is niet mogelijk