Een visum voor Turkije koopt u hier

evisumdienst - Visum turkije

Bent u op zoek naar een Nederlandse website waar u snel en eenvoudig een visum voor Turkije kunt boeken? Dan bent u bij evisumdienst.nl aan het juiste adres. Er zijn diverse landen in de wereld waar u als Nederlander of Europeaan een visum voor nodig hebt. Met dat visum kunt u reizen voor een aantal maanden tot meestal een halfjaar. Verblijft u langer in dat land, dan moet u dat ruim van te voren laten weten, dan kan het visum worden verlengd. Bekende voorbeelden voor een visum zijn Turkije, Canada, Rusland en de Verenigde Staten. Het is zeer opmerkelijk dat er diverse landen zijn waar geen visum voor nodig is, terwijl u dat wel zou verwachten zoals voor Australië en Kirgizië. Afijn, een visum voor Turkije koopt u snel en veilig via onze website. U hebt er niet eens een pasfoto of handtekening voor nodig. Dat maakt het mogelijk om snel online een visum voor Turkije te kopen. Er zijn helaas heel wat mensen die niet goed zijn voorgelicht door hun reisorganisatie. Ze komen met lege handen aanzetten op het vliegveld in Turkije. Dan mag u lang in de rij gaan staan want u komt het land zonder visum niet binnen. Het is slim om dit alvast in Nederland te regelen zodat u zonder zorgen de douane kunt passeren.

Binnen 24 uur hebt u uw visum voor Turkije al binnen

We kunnen u binnen 24 uur een visum voor Turkije opsturen nadat u het hebt aangevraagd. Vergeet trouwens niet om per gezinslid een visum voor Turkije aan te vragen, ongeacht de leeftijd van de leden. Vul van iedereen hun persoonlijke gegevens in en betaal het bedrag via iDEAL of uw credit card. Wilt u liever het visum voor Turkije per post ontvangen? Dan sturen we het u voor een kleine meerprijs ter waarde van een postzegel met de post op. Het duurt dan een dagje langer maar als u toch ruim op tijd uw visum voor Turkije hebt besteed, dan hoeft u het niet uit te printen. Het is wellicht een goede tip om uw visum voor Turkije direct bij uw overige reisbescheiden te stoppen, wellicht in uw paspoort! We willen u nog een aantal voordelen geven van onze service:

  • U krijgt uw visum voor Turkije altijd binnen 24 uur in uw inbox.
  • De kosten die u op de website ziet vermeld gelden ook voor u, er zijn geen verborgen kosten aan verbonden.
  • We kunnen snel uw aanvraag beoordelen en u van gratis advies voorzien als blijkt dat de aanvraag zal worden afgekeurd door de Turkse overheid. Gelukkig komt dit vrijwel nooit voor.
  • En ten slotte willen we niet onbenoemd laten dat we u in het Nederlands te woord kunnen staan.

Een visum kost u minder dan 26 euro per persoon

Hebt u toch nog vragen? Stuur uw vragen dan per mail naar ons op of kies er voor om ons telefonisch te contacteren. Dit visum is 180 dagen geldig, dus bijna een halfjaar. U mag daarvan 90 dagen onafgebroken in Turkije verblijven. Wilt u meerdere keren naar dit land reizen binnen dit tijdsbestek omdat u bijvoorbeeld vertegenwoordiger bent? Dan kan dit zonder dit van te voren op te geven. Het is erg prettig dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week een visum voor Turkije kunt aanvragen. Hebt u geen tijd om dit overdag te doen dan kan het prima in de avonduren. Mocht uw aanvraag onverhoeds zijn afgewezen, dan krijgt u van ons direct het bedrag teruggestort op uw bankrekening. Misschien had u een foutje gemaakt op het aanvraagformulier, probeer het dan nogmaals!

Reageren is niet mogelijk