De juiste webshop software voor jou?

Wil jij ook de juiste webshop? En wat is eigenlijk webshop software? In deze blog wordt het allemaal uitgelegd, aan de hand van het aanbod van Novulo. Novulo biedt webshop software aan, software op maat gegenereerd uit standaard componenten. Webshop software bestaat in bijna alle gevallen uit een of meerdere applicaties. Deze zijn bedoeld om een webwinkel te maken en deze ook te onderhouden. Deze applicaties bevatten zelf al functionaliteiten die nodig worden geacht voor het beheren van een winkel die zich online bevindt. Je kunt hierbij denken aan betaalmogelijkheden of dergelijke functies. 
Dit is niet het enige dat zij aanbieden, mocht je op het gebied van webshop niks nodig hebben. Wat bieden zij naast webshop software nog meer aan? 
  • E-commerce software
  • Multichannel software
  • Pim software
  • Retail software
  • Post software
  • Omnichannel software
Een van de bovenstaande zal nog worden toegelicht. Multichannel software is nodig voor de moderne enterprise retailer. De consument van tegenwoordig wil namelijk bediend worden door middel van meerdere kanalen, een is al langere tijd te weinig. Voor het overige aanbod kun je altijd even op de site van Novulo kijken en daar staat uitgelegd wat  welke soort is.  

Hoe maakt Novulo het verschil op het gebied van webshop software?

Waarom zou je via hen webshop software aan willen schaffen? Novulo business apps zijn anders dan gewone apps, deze zijn namelijk wel gericht op toepassingen die zakelijk zijn en integreren tot een specifieke bedrijfs-gerelateerde oplossing. De apps zijn daarnaast niet beperkt tot telefoongebruik of tabletgebruik maar werken ook gewoon goed op een laptop of een dektop. Wat heb je ervoor nodig qua installatie? Je hebt alleen een moderne browser nodig. Welke browser werkt er zoal voor? Dit zijn onder andere internet explorer, firefox, safari en google Chrome. Kun je ook offline je applicatie beschikbaar maken? Dat kan niet. Je moet verbinding kunnen maken met de server om de applicatie te kunnen gebruiken, je kunt het dus bijvoorbeeld alleen binnen je bedrijfsnetwerk gebruiken. Zonder netwerkverbinding kun je dus niks. 

Meer over Novulo 

Een aantal vragen die je kunt stellen over webshop software worden zo gesteld en beantwoord. Want je moet natuurlijk wel om de kosten denken, was het maar zo dat we een geldboom hadden! Hier de vragen en antwoorden. Wat zijn de kosten van webshop software? Hoeveel moet je voor deze apps betalen? De apps worden per gebruiker gelicenseerd voor een bedrag per maand. Je betaalt hiermee ook alleen voor de functionaliteit die gebruik wordt. Gebruikers kunnen tevens een budget toegewezen krijgen en kunnen daarmee zelf kiezen welke apps ze willen gaan gebruiken. En is er dan ook een contract? Ja, deze duurt in beginsel twaalf maanden en wordt ook stilzwijgend verlengd, maar daarna kun je wel maandelijks opzeggen. Maandelijks moet je betalen en zul je dus een factuur ontvangen. Waarom zou je via Novulo willen bestellen? Dit heeft volgens hen te maken met de technologie die zij gebruiken. Dat is de Architected model-driven development (AMD). Dit is de methode voor softwareontwikkeling in de toekomst. Zij bieden dus honderden softwarematige componenten aan en daarmee kun jij de applicatie van jouw dromen samentellen. 

Reageren is niet mogelijk