Hebt u een schoonmaakbedrijf in Leiden nodig?

Uw winkelvloer of kantoorvloer moet dagelijks schoongemaakt worden. Dat geldt ook voor alle sanitaire faciliteiten zoals toiletten en wasbakken. Ook de keuken in de kantine van het bedrijf waar u werkt moet netjes gehouden worden. Besteedt u dat werk liever uit aan de ware professionals? En zoekt u daarom een schoonmaakbedrijf in Leiden? Kijk dan even op balansschoonmaak.nl. Wij zijn namelijk het schoonmaakbedrijf nabij Leiden dat u van dienst kan zijn. We hanteren uiterst lage tarieven zodat u misschien zelfs goedkoper uit bent dan wanneer u uw personeel deze schoonmaakwerkzaamheden laat verrichten. Omdat wij in zowel Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht werken, kortom in de Randstad, beschikken wij over een groot personeelsbestand. Grote opdrachten en projecten kunnen wij moeiteloos aan. Of het nu gaat om een eenmalig klusje zoals het schoonmaken van een jaarbeurshal of evenementenhal of om het dagelijks of wekelijks schoonmaken van uw pand, wij kunnen al deze opdrachten snel verwerken. U wilt immers een schone vloer, een frisse geur in de toiletruimtes en ook op de gangen moet het spik en span zijn. U denkt er misschien wel over na om voor uw commercieel bedrijf dit schoonmaakbedrijf naar Leiden te halen. Maar mocht u over een faculteit van de universiteit van Leiden gaan dan kunt u ons natuurlijk ook inhuren. Zo maken we naast allerlei winkelpanden ook cleanrooms, klaslokalen, laboratoria en zorginstellingen elke dag met veel plezier schoon.

Dit schoonmaakbedrijf weet Leiden snel te vinden

Wat mag u zoal verwachten als u dit schoonmaakbedrijf in Leiden nodig hebt? Naast een uiterst schone omgeving werken wij snel en in groten getale dat ieder klus, ongeacht de omvang snel gepiept is. Andere voordelen hebben we voor u opgesomd in een handig overzicht:

  • Wij bieden u een 96% klantentevredenheidsscore. Hopelijk wilt u na het gebruik van de diensten van dit schoonmaakbedrijf in Leiden ook even een beoordeling geven. Daar zult u ons absoluut mee helpen.
  • Wij maken schoon wanneer het u uitkomt. Bijvoorbeeld het laatste uurtje van de openingstijden van uw winkel? Of na sluitingstijd? Wij gaan verantwoordelijk om met uw gebouw en producten dus u kunt de sleutel gerust aan de manager geven. Liever in de ochtend of in een lunchpauze schoonmaken? Wij doen er beslist niet moeilijk over.
  • Hebt u klachten? Dan reageren we binnen 24 uur. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dan krijgt u die offerte al binnen 48 uur in uw inbox. Neem de tijd om te overwegen of u dit schoonmaakbedrijf in Leiden daadwerkelijk in wilt huren. U zit namelijk nog nergens aan vast.
  • En ten slotte willen we zeker niet onbenoemd laten dat al onze werknemers geschoold zijn en in het bezit zijn van het RAS certificaat.

U leest het, er zijn vele redenen om in ieder geval even op onze site te kijken en misschien wel om die vrijblijvende offerte aan te vragen. Schoonmaken is voor velen nou niet bepaald een leuk klusje dus wij begrijpen dat u dit liever uitbesteed aan een gerenommeerd bedrijf.

We nemen binnen 24 uur contact met u op

U hoeft nu niet meer op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Leiden want wij kunnen u snel verder helpen. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan tijdens kantooruren op of stuur een e-mail met daarin al uw prangende vragen. Naast schoonmaakwerkzaamheden binnen uw gebouwen kan Balans Schoonmaak ook de omgeving en de buitenkant van het gebouw meenemen dus tel uit uw winst. Uw gevel heeft er nog nooit zo schoon uitgezien! En ook uw ramen verdienen zo nu en dan een schoonmaakbeurt net als de parkeergarage onder het gebouw.

Reageren is niet mogelijk