Hebt u al een keuze gemaakt tussen onze trouwjurken?

Trouwjurken | Valkengoed Wedding Fashion

Voor elke aanstaande bruid is het uitzoeken van de juiste jurk een belangrijke aangelegenheid. U wilt natuurlijk een ruime keuze aan trouwjurken om uit te kiezen. En u wilt de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Hebt u zich al georiënteerd op het gebied van trouwjurken? Of komt u eigenlijk nog maar net om de hoek kijken? Het maakt voor ons niets uit want we kunnen iedereen van passend advies voorzien. We leveren al meer dan 30 jaar bruidsmode vanuit Amersfoort voor ieder bruidspaar in Nederland. Wij kennen de fijne kneepjes van het vak en hebben als eerste de collecties van gerenommeerde merken in huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van trouwjurken van:

  • Pronovias,
  • Ladybird,
  • Of Sincerity?

Misschien kent u deze merken nog niet. In dat geval is het van harte aanbevolen om eens op valkengoed.nl te kijken. U vindt op onze website vele foto’s van alle afzonderlijke trouwjurken die we op dit moment verkopen. Omdat we een zeer brede selectie aanbieden komt het vrijwel nooit voor dat u trouwt in een jurk waarin een vriendin of familielid ook trouwt. Een dergelijke toevalligheid wordt daarmee voorkomen. U hebt immers uw eigen smaak. Het is dan ook belangrijk dat u trouwjurken vindt dit bij uw smaak passen dan dat u zich moet conformeren aan de selectie die op dit moment in de mode is. Niets van dat al. Of u nu voor een klassieke of moderne look gaat, wij van Valkengoed helpen u graag op weg.

Kies de trouwjurken uit die bij u passen

U kunt er voor kiezen om op de bonnefooi trouwjurken te bestellen via het internet. Maar dat is erg gevaarlijk omdat u ze dan pas kunt passen nadat ze zijn bezorgd. Meestal zitten ze te ruim, te strak of op bepaalde plekken simpelweg niet lekker. Dan moet u naar een kledingmaker om het aan te passen of u moet uw moeder lief aankijken. Daar is geen beginnen aan natuurlijk. Maak er een leuk uitje van met vriendinnen of uw moeder en kom bij ons in de showroom de trouwjurken passen die u online hebt uitgezocht. Hebt u bijvoorbeeld een stuk of 5 mooie trouwjurken gevonden? Mail dan de namen en modellen aan ons door en geef aan op welke dag u graag zou willen passen. Dan leggen we ze op die dag voor u klaar, staat de koffie of de thee voor u klaar en loopt er de hele dag een werknemer met u mee om u van passend advies te voorzien. Natuurlijk kan het voorkomen dat de gekozen jurk moet worden aangepast. Daar doen we dan ook beslist niet moeilijk over en komen eventueel nadien de jurk bij u thuisbezorgen. In principe kunnen we op dezelfde dag in ons atelier de trouwjurken direct afspelden zodat u met een tevreden gevoel huiswaarts kunt gaan.

We trekken er graag een dagje voor u uit!

U kunt natuurlijk telefonisch en per mail een afspraak maken. Hebt u echter nog wat meer inspiratie nodig? Bekijk en volg ons via de sociale media. We zijn lid van onder andere Pinterest, Facebook, Twitter en Instagram. U vindt er als eerste interessante modellen en tips. U kunt ons tevens volgen door u te abonneren op de vrijblijvende nieuwsbrief. Vervolgens kunt u op onze site uw zoekgebied aanzienlijk verkleinen door te zoeken op merk, rijs, kleur, neklijn, stijl, top en/of silhouet. Bekijk dan in alle rust de jurken die u wel ziet zitten en maak vervolgens een pasafspraak. Ook voor mannen bieden we een keur aan prachtige trouwpakken, schoenen en manchetknopen. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk