Onze installatievloer

Binnen ons IT-bedrijf hebben we natuurlijk de nodige bedrading. In het begin toen we nog geen installatievloer hadden leidden dit nog wel eens tot wat problemen. Het was ten eerste geen gezicht dat we overal maar draden hadden liggen en het was ook best wel gevaarlijk. We hebben meerdere keren gehad dat iemand struikelde over de draden of dat dit bijna het geval. Dit was natuurlijk niet de bedoeling dat dit maar bleef gebeuren en dus kozen we ervoor om te gaan voor een installatievloer van System Floor Technics.

  • Veiliger
  • Makkelijker
  • Efficiënter

Sinds we de installatievloer van dit bedrijf hebben gaat het er een stuk beter aan toe binnen ons bedrijf. En het is niet eens dat we nu eindelijk een mooier interieur hebben zonder alle draden overal, maar het is ook veiliger en beter voor de draden. Omdat we in het begin behoorlijk aan het twijfelen waren of een installatievloer nu wel de beste keuze was, hebben we eens contact opgenomen met het bedrijf http://www.systemfloortechnics.nl/. In eerste instantie wilden we gewoon wat meer informatie om te kijken wat de mogelijkheden allemaal waren. En hier hebben ze ons een heel goed overzicht van gegeven bij dit bedrijf. Het viel ons meteen op dat ze hier een uitstekende service leveren en dat het voor hen met name belangrijk is om de klanten die zij helpen de best mogelijke producten te hebben.

Meer plezier van onze installatievloer

Een van de dingen die binnen een bedrijf belangrijk zijn, is natuurlijk dat iedereen hier veilig en met veel plezier kan werken. Met alle draden hadden we zeker wel veel plezier, maar het was niet zo dat het nu heel erg veilig was. De medewerkers die al langere tijd werkten hadden er inmiddels geen problemen meer voor, maar we hadden toch ook wel regelmatig klanten over de vloer en alleen al daarvoor was het nodig om een installatievloer te hebben. Dit was een van de redenen waarom we ervoor kozen om hier te informeren naar een installatievloer. Met de duidelijke en eerlijke informatie die ze hier geven, was het bijna onmogelijk dat we er niet voor zouden kiezen om voor dit bedrijf te gaan. Nadat we met een van de medewerkers hadden gesproken hebben we dan ook al snel onze bestelling voor de installatievloer geplaatst. Vanaf dat moment ging het heel erg snel. En voor we het wisten hadden we de best mogelijke installatievloer in ons bedrijfspand liggen!

Voor alle mogelijke ruimtes

Binnen een bedrijfspand heb je waarschijnlijk net als wij allemaal verschillende ruimtes. Je hebt misschien niet in iedere ruimte een installatievloer nodig. Maar het kan natuurlijk wel. Daarom raden wij je aan om contact op te nemen met de medewerkers van System Floor Technics. Hier kunnen ze je namelijk precies vertellen wat wel en niet goed is om voor te kiezen. Een installatievloer kan je echt verder helpen als je dat nodig hebt. Een heleboel bedrijven kunnen er in onze ogen zeker bij gebaat zijn om hiervoor te kiezen. Niet iedere ondernemer staat er even positief tegenover om hierin geld te investeren. Maar wij kunnen je wel zeker aanraden om dit te doen, want het is het absoluut waard. Sinds wij de vloer hebben genieten we meer van ons bedrijfspand en krijgen we ook meer voor elkaar. Een goede oplossing voor de bedrading in je bedrijf is heel erg handig om te hebben en dat is precies wat ze je bieden bij dit bedrijf. Neem daarom vandaag nog contact met ze op om erachter te komen wat ze voor jou kunnen betekenen.

Reageren is niet mogelijk