Uw catering aanbesteden? Delegeer dit werk aan Inkada

Stel dat u catering wilt aanbesteden voor uw bedrijf. U hebt binnenkort een feestje maar u kunt dit niet zelf organiseren. Uw personeelsvereniging laat u in de steek, simpelweg omdat hun huidige werkdruk al te hoog is. Hoe gaat u dan te werk? Door het catering aanbesteden juist uit te besteden aan bijvoorbeeld de mannen en de vrouwen van inkada.nl. Catering aanbesteden zal binnen de kortste keren zijn vruchten afwerpen, zeker als u dit werk aan ons overlaat. Wij kennen namelijk de regelgeving omtrent de contracten die u met cateraars wilt afsluiten. Of het nu gaat om een uitbreiding van uw kantine zodat uw personeel tijdens de lunch gezonder en gevarieerder kunnen gaan eten of omdat het gaat om een eenmalig feestje, u wilt de catering aanbesteden. Zeker voor de langere termijn is het catering aanbesteden een klus voor een ander bedrijf dat hier een van zijn speerpunten van heeft gemaakt. Meerdere malen hebben we ons bewezen, kijkt u maar eens op onze website en dan met name tussen de huidige aanbestedingen maar ook tussen de referenties. U vindt ons in Almelo, vandaar dat we voornamelijk in Twente werken. Maar ook wij zitten niet stil. We zijn dagelijks in de weer met de regelgevingen van de gemeenten, de overheid en ook de Europese regelgeving. Zodoende kunt u niet alleen onze advies inhuren bij het catering aanbesteden, maar ook als inkoop specialist kunt u op ons bouwen.

We helpen u met het catering aanbesteden, zelfs over de grens

Er zijn heel wat valkuilen waar u zonder voorkennis met open ogen in kunt vallen. Daarom is het verstandig om contracten na te pluizen en dat is werk dat u door ons team kunt overlaten. We kijken naar de mogelijkheden die u hebt, gaan in gesprek en passen de voorstellen zodanig aan dat u nooit een dief van de portemonnee zult zijn. Dat maakt het catering aanbesteden wel heel erg aanlokkelijk. Een aantal andere voordelen van Inkada hebben we even op een rijtje gezet:

  • Zo kunnen we werken voor de overheid, voor non-profitorganisaties maar ook voor commerciële dienstverlener en bedrijven. Mocht u twijfelen of uw bedrijf in aanmerking komt, neem dan snel even contact met ons op. de kans is aanzienlijk groot dat we ook u van dienst kunnen zijn!
  • We bieden een zeer ruime kennis en brengen erg veel ervaring met ons mee,
  • En uiteraard houden we het financiële plaatje nauwlettend in het oog. We streven naar duurzaamheid, zowel qua energiebesparing en het groen maken van uw bedrijf als letterlijk financiële zuinigheid. U wilt aan het einde van het catering aanbesteden immers wel een groot bedrag van uw budget overhouden, anders kunt u maar beter niet investeren in een cateringservice.

Naast het catering aanbesteden hebben we aldus ook kennis van zaken op het gebied van inkoop. Maar ook zaken als contractbeheer en kwaliteitsinspecties kunt u gerust aan ons overlaten.

Ook op andere vlakken staan we natuurlijk voor u klaar

Hebt u vragen of wilt u nu al onze diensten inschakelen? Dan vernemen wij dit graag. Klimt u daarom in de pen en geef uw verzoek aan ons door in de vorm van een e-mail of door het digitale formulier in te vullen en op te sturen. Ook telefonisch staan we vanzelfsprekend voor u klaar. Of u nu binnen de zorg of het onderwijs catering wilt hebben zodat er in de kantine altijd warme broodjes en verse soepen te vinden zijn, wij gaan dit graag voor u in goede banen leiden. Maar uiteraard doen we niets zonder dit eerst met u te hebben besproken.

Reageren is niet mogelijk