Heeft u al een goed legionella beheersplan?

Ik ben in ons revalidatiecentrum verantwoordelijk voor de ziektebestrijding. Dat is een verantwoordelijke taak en deze neem ik daarom ook uiterst serieus. Ik ben nu ongeveer een jaar actief op deze functie en ik heb gemerkt dat mijn voorganger het niet altijd even goed heeft aangepakt. Zo merkte ik al heel snel dat er in ons pand helemaal geen legionella beheersplan was gemaakt. Daar schrok ik eerlijk gezegd heel erg van want hoe kan een bedrijf zoals de onze nou geen legionella beheersplan hebben? Ik ben daarom meteen plannen gaan maken om een legionella beheersplan te laten maken. Wanneer je namelijk een goed legionella beheersplan hebt, kun je heel. veel risico’s uitsluiten. Ik heb eerst geprobeerd om zelf een goed legionella beheersplan te maken, maar ik had al snel in de gaten dat dit heel veel voeten in de aarde zou hebben waardoor ik het liever wilde uitbesteden aan een professional. Dan kon je namelijk zeker weten dat het ook echt goed gedaan werd en dat je aan het eind van de rit met een heel goed legionella beheersplan kwam te zitten. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik moest zijn om een goed legionella beheersplan te kunnen laten maken en toen ik even op het internet ging kijken naar de mogelijkheden, heb ik gezien dat ik het beste een keer naar de site van biolab.nl kon gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een goed legionella beheersplan willen laten maken. Deze mensen kunnen namelijk heel veel voor je betekenen en vandaar dat ik graag door deze mensen een legionella beheersplan wilde laten opstellen. Wij hebben even contact gelegd met deze mensen en wij hebben uitgelegd wat wij graag wilden. Wij kregen te horen dat zij ons graag en ook nog eens goed wilden helpen en dus hebben wij meteen spijkers met koppen geslagen. Wij hebben meteen een afspraak ingepland om de situatie bij ons een keer te komen bekijken. Wij kregen te horen dat zij de boel graag een keer wilden bekijken om te zien hoe de situatie er momenteel voor stond en wat zij konden doen om ons aan een heel goed legionella beheersplan te helpen. 

Door dit legionella beheersplan hoeven wij ons geen zorgen te maken 

Wij hebben gemerkt dat wanneer de mensen van biolab.nl een legionella beheersplan voor je opstellen, je er zeker van kunt zijn dat je optimaal geholpen wordt. Deze mensen houden werkelijk met alles rekening en slaan ook geen kraan of waterpunt over in hun plan. Daardoor weet ik zeker dat wij niet te maken zullen krijgen met legionella en dat is een hele geruststelling. Onze cliënten komen hier om te genezen en niet om nog zieker te worden. 

Kijk ook nog even op biolab.nl

Mocht u meer willen weten over biolab.nl, kijk dan ook nog even op hun site. U zult zien dat:

  • Deze mensen heel bedreven zijn in hun vak 
  • Zij u heel snel van dienst kunnen zijn 
  • Deze mensen graag voor u aan de slag gaan 

Wij zijn blij dat wij nu veilig zitten en dat wij geen legionella in onze leidingen zullen krijgen.        

Lees meer…    

Reageren is niet mogelijk