Heerlijk wandelen en fietsen vanuit de vakantiewoning in Twente

Hou jij van wandelen en fietsen? Vind je het ook heerlijk om dit tijdens je vakantie te doen? Dan moet je zeker eens kijken op de website van De Schneidershaar vakantiewoning in Twente. De omgeving waarin je dan terecht komt is absoluut fantastisch. Wij kunnen het weten, want we hebben hier net een fantastische vakantie achter de rug. En niet alleen de omgeving van deze vakantiewoning in Twente is goed, ook de accommodatie zelf is prachtig en de ultieme plek om even bij te komen. En dat hebben we dan ook zeker gedaan. In De Schneidershaar vakantiewoning in Twente hebben ze plaats voor maximaal 16 personen. Het is dus heel intiem! Je hebt de keuze uit de volgende soorten kamers:

  • Tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed
  • Tweepersoonskamer met twee bedden
  • Driepersoonskamer

Er zijn in totaal zeven kamer in het pand en natuurlijk zijn er genoeg badkamers zodat iedereen zich kan opfrissen wanneer hij of zij dat wil. Na het boeken van onze kamer waren wij nog even bang dat dit misschien tot lastige situaties kon gaan leiden, maar we hebben er nooit last van gehad. De andere mensen in de vakantiewoning in Twente waren overigens heel aardig en rustig. Je merkt toch wel dat iedereen die hier komt, er is om lekker tot rust te komen. Ook precies de reden waarom wij er waren.

Breng de fiets mee naar de vakantiewoning in Twente

Naast dat we je absoluut kunnen aanraden om eens naar De Schneidershaar vakantiewoning in Twente te komen kunnen we je ook echt op het hart drukken om je fiets mee te nemen. En vergeet ook je wandelschoenen niet! De omgeving waarin je terecht komt is niet alleen heel rustgevend en ontzettend mooi, er zijn ook uiteenlopende fiets- en wandelroutes waar je gebruik van kunt maken. Er zijn verschillende natuurgebieden in de omgeving van de vakantiewoning in Twente die zeker het bezoeken waard zijn en daar kun je natuurlijk met de fiets of lopend naartoe. We hebben veel mensen gezien die het lopend doen, maar wij hebben het meeste op de fiets gedaan. Je kunt dan toch net iets meer ontdekken en dat vonden wij toch wel heel erg leuk. Als je van tevoren niet hebt uitgezocht waar je allemaal heen kunt gaan, dan raden we je aan om even naar de receptie van de vakantiewoning in Twente te gaan. De medewerkers kunnen je altijd voorzien van zeer goede tips. Zij kennen de omgeving als geen ander natuurlijk. Daarnaast is de kans dat je dan verdwaald en je de weg niet meer terug kunt vinden miniem en dat is uiteraard ook wel prettig.

Geniet nog meer van je tijd weg

Wij begrijpen natuurlijk dat het vieren van vakantie voor iedereen anders is. Als je niet zo’n natuurliefhebber bent zoals wij dan kunnen we ons best wel voorstellen dat het misschien een beetje saai kan zijn in de vakantiewoning in Twente. Maar vergis je zeker niet, er is meer te doen in de omgeving dan alleen maar door de natuur heen wandelen of fietsen. Als jij ergens heen wilt waar het lekker rustig is en waar je echt even bij kunt komen van het drukke leven dat je leidt, dan ben je hier aan het juiste adres. Wijzelf hebben de vakantiewoning in Twente heel makkelijk online geboekt, maar dit is natuurlijk ook telefonisch mogelijk. Op de website vind je meer informatie over de verschillende kamers die ze hebben en wat ze nog meer te bieden hebben. Neem er gewoon eens een kijkje en ontdek het zelf.

Reageren is niet mogelijk