Met de scheerkwast kunt u uzelf heerlijk insmeren

Het is tegenwoordig erg populair om uw baard te laten staan. Maar toch wilt u sommige plekken zoals uw bakkebaarden of uw snor wel eraf scheren. Er zijn daarnaast ook veel mannen die wel alles van hun gezicht halen, minstens 3 keer per week. Dit is afhankelijk van uw baan en natuurlijk van de snelheid waarmee uw baardharen terug groeien. Zo zijn er mensen met een zeer snelle groei die daarom maar liefst 2 maal per dag moeten scheren. Hebt u daarom een goede scheerkwast nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de Mannenzaak kunt u een scheerkwast kopen die geheel aan uw wensen voldoet. Want een scheerkwast kopen doet u niet zomaar. In deze digitale tijden is het populair om elektronisch te scheren. Maar hoe goed deze producten ook werken, ze scheren zeker niet zo glad als een echt scheermes. Een klassiek mes dat u in kunt klappen kunt u op onze website bestellen maar ook de hypermoderne producten van Gillette bestaande uit 3 of zelfs 4 mesjes. U hebt het letterlijk en figuurlijk zelf in de hand en dat zorgt voor een schoon en glad gezicht. We zien daarom niet alleen een trend in het laten staan van de baard maar ook een trend naar het handmatig scheren. En dat is natuurlijk waar wij om de hoek kijken want we verkopen een keur aan producten voor tijdens het scheren waaronder de scheerkwast waar we het graag in deze tekst over willen hebben.

Scheerschuim en dus ook de scheerkwast zijn onmisbare items voor de man

Want voordat u zich kunt gaan scheren moet u uw gezicht insmeren met scheerschuim. Dergelijke schuim vindt u elders in de webshop. Het verzacht de haren en maakt uw gezicht soepel zodat het mes er eenvoudig overheen getrokken kan worden zonder het risico te lopen dat u uzelf snijdt. Natuurlijk kunt u dit schuim met de hand aanbrengen. Maar dan verdeelt u het wellicht niet evenredig. De hulpmiddel die u daarom nodig hebt is de scheerkwast.

  • We verkopen de scheerkwast van gerenommeerde topmerken zoals Edwin Jagger, Muhle en Proraso.
  • We leveren de scheerkwast met dierlijke haren maar ook van synthetische haren zodat vegetariërs en veganisten ook voldoende keuze hebben.
  • Het belangrijkste aan de scheerkwast is de betaalbaarheid, de mate waarin het schuimt en de zachtheid van de haren.

Nadat u de scheerkwast hebt gebruikt is het belangrijk dat u hem na het scheren goed schoonspoelt. Leg het eventueel op een droge plek neer zodat u de haren zacht blijven. U moet het in ieder geval nooit met chemische middelen reinigen. Die zorgen ervoor dat de haren uitvallen en verharden. Daarnaast wilt u niet dat uw huid indirect met dergelijke middelen in contact komt te staan.

We verkopen een keur aan verzorgingsproducten voor de moderne man

Naast de scheerkwast, de messen en het schuim verkopen we ook diverse producten waarmee u uw baard en snor kunt onderhouden. Denk aan kammetjes, oliën en shampoos. Koop het als totaalpakket en geef het weg aan een vriend of houdt het zelf. Een online bestelling maken is in ieder geval een peulenschil dus daar zullen we weinig woorden aan vuil maken. Kies de producten die u wilt bestellen, vul uw adres- en contactgegevens in en betaal via iDEAL, PayPal of creditcard. Blijf op de hoogte van kortingen en nieuwe producten door ons te volgen via de sociale media zoals Facebook en Twitter of abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Een glad en verzorgd gezicht wordt ongetwijfeld zeer gewaardeerd op de werkvloer en ook uw vriendin of partner zal blij zijn dat u geen stoppels hebt.

Reageren is niet mogelijk