Stel je eigen e liquid samen via nieuwesigaret.nl

Zelf e liquid maken of mixen het is goedkoper en eenvoudigAls je geen tabak wil roken, maar tegelijkertijd wel gewoon wil roken, dan kun je kiezen voor een e sigaret. Dit is een elektronische sigaret waarbij e liquid wordt omgezet in vapors. Deze kun je vervolgens inhaleren en weer uitblazen. Het grote voordeel is dat je veel minder schadelijke stoffen binnen krijgt. Als je een tabakssigaret rookt, dan krijg je naast nicotine te maken met heel veel stoffen die je gezondheid schade toebrengen. Je longen worden zwart als je veel rookt en dit is niet meer te herstellen als je stopt met roken. Tevens heb je van nature eens soort haartjes in de luchtwegen die schadelijke stoffen tegenhouden. Als je gaat roken, dan verdwijnen deze haartjes waardoor de schadelijke stoffen veel makkelijker je lichaam binnendringen. Dus het is veel beter om over te stappen op de e sigaret. Gewoon helemaal niet roken is natuurlijk het allerbeste, maar je wilt uiteraard ook een beetje van het leven genieten. Dus als je een middenweg kunt vinden, dan is dat alleen maar goed. Het is misschien ook beter om helemaal geen alcohol te drinken, maar je leeft maar één keer en het is af en toe best lekker en gezellig om wat te gaan drinken. Ook hier kun je prima een middenweg bewandelen. Je hoeft immers niet elke avond een krat bier leeg te drinken. Naast gezondheidsredenen is het ook nog eens erg duur om tabak te roken. Door de accijnzen betaal je je blauw om je verslaving te handhaven. Als je echter overstapt op de e sigaret, dan ben je veel goedkoper uit. De e liquid die je nodig hebt is veel goedkoper dan een pakje sigaretten. De e sigaret zelf hoef je maar één keer te kopen. Daarnaast kun je ook heel gemakkelijk goedkope e liquid kopen. Dat betekent dat je sowieso al goedkoper uit bent als je kiest voor de e sigaret, maar je kunt dus nog goedkoper uit zijn als je kiest voor goedkope e liquid. Het is echter wel belangrijk dat je kiest voor kwaliteit, want het roken van de e sigaret is uiteindelijk iets waar je van wilt kunnen genieten. Daarom doe je er goed aan om e liquid te kopen via de bovenstaande website. Via deze site kun je namelijk helemaal zelf je e liquid samenstellen. Daardoor bepaal je dus ook zelf hoe de e liquid smaakt en hoe de kwaliteit is van de e liquid.

Heerlijk genieten van op maat gemaakte e liquid

E liquid bestaat uit verschillende componenten/ingrediënten. Daarnaast heeft e vloeistof een andere samenstelling en deze samenstelling bepaalt de smaak, de sterkte en de kwaliteit van de e liquid. Als je dus aan de slag gaat met het op maat samenstellen van je eigen liquid, dan kun je een keuze maken uit de volgende componenten en percentages:

  • Gedestilleerd water percentage
  • Aroma
  • Nicotinegehalte
  • Sterkte van de smaak
  • Wodka percentage
  • PG/VG verhouding

Je kunt de site ook gebruiken om te ontdekken waar je rekening mee moet houden. De PG/VG verhouding heeft bijvoorbeeld invloed op de hoeveel vapors die je uitblaast. Informatie over dit soort details lees je op de website. Het is dus handig om alles goed door te lezen voordat je aan de slag gaat met het samenstellen van de vloeistof. Daarnaast kun je zelf experimenteren met verschillende samenstellingen, totdat je de perfecte vloeistof ontdekt.

Maak zelf je eigen vloeistof

Als je het ziet zitten om een beetje scheikundig aan de slag te gaan, dan kun je er ook voor kiezen om de vloeistof zelf te maken. Instructies hiervoor vind je op de site. Lees deze altijd goed door voordat je begint. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk