Schrijfblokken

Zorg voor originele schrijfblokken bedrukken bij Printdeal.be. Met de beschikbare druktechnieken en collecties zijn zij in staat alle soorten blokken voor je te maken. Er zijn allerlei gelegenheden waar deze materialen geschikt voor zijn. Denk aan presentaties of bijeenkomsten. Dit zijn de perfecte momenten om de deelnemers te voorzien van extra notitieblokken die gemaakt zijn in de stijl van het evenement. Bijvoorbeeld met de naam van het evenement of geheel volgens het thema wat centraal staat die dag. Wanneer je de deelnemers voorziet van bedrukte blokken, dan maak je direct als organisator een goede indruk. Hoewel veel meestal schrijfmaterialen mee hebben of een laptop, kan schrijfblokken bedrukken altijd mooi meegenomen zijn. Bij Printdeal.be kan je terecht voor allerlei soorten blokken. Van klein tot groot is hier te samen te stellen en te bestellen. Bedenk goed hoe je de blokken wilt verspreiden. Wil je ze enkel aanschaffen als kantoorvoorraad dan zijn de grote dikken formaten best geschikt, maar als je ze wilt uitdelen dan is een klein licht formaat beter. Daarnaast kan het ook afhankelijk zijn van het evenement. Een groot blok kan voor de ene gelegenheid geschikter zijn dan voor de andere. Laat je inspireren voor schrijfblokken bedrukken dat aansluit bij de gebruikers.

Schrijfblokken bedrukken in het juiste formaat

Met je eigen ontwerp kan je schrijfblokken bedrukken door Printdeal.be. Het enige wat je hoeft te doen is eigen bestand meeleveren met de rest van de specificaties voor jouw blokken. Voor het bestand zijn ook specifieke eisen. Deze staan beschreven in de informatiesheet voor de notitieblokken. Voor ieder formaat gelden weer andere eisen, omdat het bestand weer andere eigenschappen moet hebben voor iedere vorm en maat. Formaten die Printdeal.be aanbiedt voor notitieblokken bedrukken zijn:

  • A4 en A4 liggend
  • A5 en A5 liggend
  • A6 en A6 liggend
  • Vierkant S
  • Zakblok

Een A4 is het grootste formaat die je kan krijgen voor schrijfblokken bedrukken bij Printdeal.be. Dit is een redelijk vanzelfsprekend formaat, maar als je het op een evenement uitdeelt wel wat groot. Voor die gelegenheid kan je kiezen voor een kleine vierkant S met de maten van 98 bij 98 centimeter. Met het formaat A6 van 105 bij 148 centimeter is net iets groter. De ontvangers hebben dan iets meer ruimte om te schrijven, maar het notitieblok is net klein genoeg om mee te nemen. De A4 en A5 formaat zijn geschikte formaten voor schrijfblokken bedrukken als kantoormateriaal. Dit zijn de maten die medewerkers regelmatig kiezen om op het werk te gebruiken en daarom altijd een goede keuze.

Herkenbare kantoorartikelen

Dankzij de professionele druktechniek van Printdeal.be wordt schrijfblokken bedrukken met de beste kwaliteit gedaan. Ook als je een bestand aanlevert met je eigen unieke ontwerp, dan komt deze spetterend op het blok te staan. Hier zorgt Printdeal.be zeker voor. Zelf zorg je voor de juiste aanlevering van het bestand en de eigenschappen. Voor schrijfblokken bedrukken kan je zelfs een foto aanleveren. Wil je deze blokken maken met daarop een foto van een persoon, echtpaar of andere mooie afbeelding? Dan maakt Printdeal.be dit in orde met de full color druktechniek. Deze techniek wordt gebruikt voor het afdrukken van foto’s. De kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) kunnen gemengd worden tot de kleuren die voorkomen in de afbeelding. Het mengen vindt tijdens het afdrukken plaats en vervolgens zal het blok voorzien zijn van de afbeelding van jouw keuze. Dit maakt het ideaal allerlei schrijfblokken bedrukken uit te laten voeren. Het hoeven niet altijd foto’s te zijn. Tekst en logo’s die horen bij de huisstijl is veelvoorkomend als het gaat om kantoorartikelen. Hiervoor wordt dan de specifiekere PMS-druktechniek gebruikt, ook wel bekend als de Pantone Matching System.

Reageren is niet mogelijk