We bieden u een kluis in vele soorten en maten aan

Allesveilig.nl | Kluis

Zoekt u naar een kluis? Dan kunnen wij u vast en zeker wel verder helpen. Want u vindt er namelijk een keur aan producten ter beveiliging van uw objecten. Helaas is het wel nodig om uw geld, testament, waardevolle elektronica en/of sieraden veilig op te bergen in een kluis. Dat geldt zowel voor u als particulier als voor u als bedrijf. Bij allesveilig.nl kunt u terecht als u een kluis zoekt die u in uw vloer kunt inbouwen, als u een brandkast zoekt waar u de kassalades van de supermarkt in kunt opbergen of als u een budgetmodel zoekt tegen een uiterst scherpe prijs. Ongeacht het product, het voldoet te allen tijde aan de strengste veiligheidsvoorschriften en dat maakt ieder product inbraakwerend. De wat duurdere modellen zijn daarnaast strenger bewaakt en kunnen zeer hete temperaturen weerstaan. Dat maakt ze daarom ook zeer geschikt als brandwerend product. Bent u agent, werkt u bij de douane of hebt u in een vergelijkbare baan een wapen in huis liggen? Berg dan niet alleen in kluis op om diefstal tegen te gaan maar om er tevens voor te zorgen dat uw kinderen er niet bij kunnen komen. Dergelijke specifieke wapenkluizen zult u ook in de online catalogus tegen kunnen komen. En dat is nog lang niet alles. We bieden u namelijk een keur aan kluizen aan van hotelkluizen tot aan inbouwkluizen en van biometrische kluizen die met behulp van een vingerafdruk geopend kunnen worden tot aan waardekasten.

Naast een kluis verkopen we een keur aan beveiligende artikelen

Brand kunt u net als diefstal maar beter voorkomen dan riskeren. Daarom kunt u naast een kluis ook allerlei handige detectoren en blusmateriaal bestellen. Hebt u regelmatig te maken gehad met inbraak? Dan is een geavanceerd alarm wellicht de oplossing om dit tegen te gaan of om in ieder geval de dader op heterdaad te betrappen. Kijkt u eens bij de andere categorieën nadat u een keuze hebt gemaakt voor het type kluis dat u gaat bestellen. Want bij de andere categorieën vindt u bijvoorbeeld:

  • Rook-, gas-, koolmonoxide- en hittemelders,
  • Diverse brandblussers voor iedere type brand, blusdekens en haspels,
  • Draadloze en bekabelde alarmsystemen met zowel een luid als een stil alarm.

Dit is slechts een kleine greep uit het totale assortiment. Kijk voor alle producten incluis prijzen en afbeeldingen op de website. Hebt u al een kluis uitgezocht? Maak dan eventueel een profiel aan. dat is erg handig als u in de toekomst een nieuwe brandblusser wilt bestellen. Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in en betaal door het bedrag over te maken met behulp van iDEAL, PayPal of uw credit card. Bedrijven kunnen ook op rekening bij ons betalen.

Zowel particulieren als bedrijven zullen bij ons slagen

Koop hier een kluis dat snel mechanisch geopend kan worden met een sleutel. Of kies een beter beschermde kluis waar alleen u de cijfercombinatie voor hebt. U kunt ook de tijden instellen waarop de kluis al dan niet geopend kan worden, erg handig tegen sluitingstijd. Ook de biometrische variant willen we nogmaals benoemen, ideaal voor mensen die niet met een code en sleutels rond willen lopen want het enige dat u nodig hebt is uw vinger. Hebt u ten slotte nog enkele vragen? Wilt u iets weten over de bestelprocedure of zoekt u passend advies, bijvoorbeeld over het model of de alarminstallatie dat u het beste kunt gebruiken? Schrijf dan een e-mail of bel met onze klantenservice. Vergeet ten slotte niet om de site te beoordelen. Zo hebben we op dit moment een gemiddelde van een 9,1 op basis van 4.844 stemmen! Lees meer…

Reageren is niet mogelijk