U kunt bij ons online een vca vol traject volgen

Steeds meer werkgevers verplichten hun personeel tot het volgen van een vca vol cursus. Dat is niet zonder reden, het is tegenwoordig namelijk belangrijker dan ooit tevoren om veilig te werken en om ook inzicht te hebben in wat u het beste kunt doen en ook wat u vooral moet laten in situaties waar risico’s aan verbonden zijn. U kunt bij ons een vca vol komen volgen. Dit kan op een locatie bij u in de buurt, maar u kunt er ook voor kiezen om dit via het internet te komen doen. Wij werken namelijk ook met digitaal studiemateriaal en hiermee kunt u op uw eigen tempo studeren. Wij merken dat deze vca vol digitaal heel erg geliefd is bij bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeurs die veel op de weg zijn. Deze mensen moeten vaak lange dagen maken en hebben dan niet altijd meer tijd en zin om vrij te maken voor een dag vca vol cursus. Vandaar dat wij er alles aan gedaan hebben om u ook de mogelijkheid te bieden om u via het internet op te leiden. Wij nodigen u daarom uit om een keer naar onze site VCA-Cursus.com te komen kijken om te zien wat u allemaal van de vca cursus mag verwachten. U zult merken dat wij u een stimulerende leeromgeving bieden waarin u altijd nauw contact met uw trainer kunt onderhouden. Bekijk daarom snel even of deze digitale vca vol misschien iets voor u is. Mocht u meer zin hebben in persoonlijke begeleiding, dan raden wij u aan om u in te schrijven voor een vca vol bij u in de buurt. Wij geven de vca vol namelijk in meer dan drieëntwintig plaatsen in Nederland dus er is altijd wel een locatie bij u in de buurt te vinden waar u zich kunt verdiepen in de vraag hoe u de veiligheid op uw werkplek in het oog kunt houden.

Hoe ziet de vca vol eruit?

Wie een vca vol komt volgen op locatie wordt op de betreffende cursusdag om half negen verwacht. Vervolgens zullen wij u uitleggen wat wij die dag allemaal gaan doen en waar u op moet letten om u goed voor te bereiden op het examen dat aan het eind van de dag gehouden wordt. Wij zullen vervolgens beginnen met het tonen van beelden van verschillende situaties waarmee u in uw werk te maken zou kunnen krijgen. Wij zullen u vervolgens een aantal vragen stellen over de beelden die wij u tijdens de vca vol hebben laten zien. De antwoorden voert u in op een antwoordconsole die de collectieve antwoorden doorstuurt naar de trainer. Deze zal de antwoorden vervolgens op het grote scherm laten zien en de situatie bespreken wanneer dat nodig blijkt. U kunt op dit moment vragen stellen en uitleg krijgen over wat u in de betreffende situatie het beste wel of juist het beste niet had kunnen doen. Om twaalf uur stoppen we even met de vca vol voor een lunch die bij de prijs van 235 euro inbegrepen zit.

Aan het eind van de dag doet u het examen

Aan het eind van de dag begint u aan het examen. Wanneer u tijdens de dag goed heeft opgelet, moet het niet moeilijk zijn om dit examen met goed gevolg af te leggen. Dat blijkt ook uit onze slagingspercentages: deze zijn altijd ongeveer tweeënnegentig procent. Kortom:

  • tijdens onze cursus leert u alles over veilig werken
  • wij oefenen bepaalde situaties aan de hand van videobeelden en vragen
  • onze trainer zal u tekst en uitleg geven over de getoonde beelden

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk