Vakantie 55 plus; ontspannen en genieten

Wilt u graag uw volgende vakantie boeken en bent u op zoek naar een hotel waar u kunt genieten van rust en ontspanning, maar waar u tegelijkertijd de mogelijkheid heeft om genoeg te ondernemen? Deze balans is erg belangrijk en dat is dan ook iets waar wij bij ’t Kruisselt zorg voor dragen tijdens een vakantie 55 plus. Een vakantie 55 plus is een vakantie voor mensen die graag willen ontspannen en die dat willen combineren met leuke activiteiten. Ons hotel heeft de mogelijkheid om er flink op uit te gaan en de omgeving te verkennen. U kunt dit doen op de fiets of tijdens een heerlijke wandeling. Een ander element waarop ons hotel zich laat voorstaan is de mogelijkheid om te golven op de baan naast het hotel of om een duik in het zwembad te nemen. Veel van onze gasten die kozen voor een vakantie 55 plus bij www.kruisselt.nl waren ontzettend te spreken over deze vakantie en gaven aan dat ze helemaal tot rust kwamen in de omgeving van de Lutte. Hoe ziet een vakantie 55 plus eruit? Bij ’t Kruisselt bepaalt u dat helemaal zelf. Bij ’t Kruisselt geniet u van:

  • Een hotel midden in de natuur;
  • Een hotel met de beste service;
  • Een scala aan mogelijkheden in de omgeving.

Vakantie 55 plus; waar u op moet letten

Bent u 55 plus en op zoek naar een leuke vakantie waar u zich omringd weet met mensen van uw leeftijd en als het even kan ook gelijkgestemde zielen; ’t Kruisselt is en hotel waar we altijd erg veel fijne gasten mogen ontvangen voor een vakantie 55 plus. Zoals besproken heeft dat ook alles te maken met de mogelijkheden die er zijn in de omgeving. Waar wij veel mensen op aanspreken is om tijdens een vakantie naar een goede balans te zoeken tussen ontspannen en dingen ondernemen. Aangezien er genoeg te doen is in de omgeving zijn veel mensen toch snel geneigd om wel erg veel te doen, en dat kan soms wat veel worden wanneer u te veel gaat ondernemen. Een mooie wandeling maken van een paar uur, doet u niet iedere dag. Wissel uw activiteiten dus af en verspreid ze goed over uw vakantiedagen. Op die manier creëert u voor uzelf ook een mooie balans tussen actie en ontspanning. Bij ’t Kruisselt kiezen voor een vakantie 55 plus staat gelijk aan kiezen voor lekker eten. U kunt bij ’t Kruisselt namelijk genieten van een heerlijk driegangenmenu, maar u heeft ook de mogelijkheid om a la card te eten. Verder geniet u van een goed verzorgd hotel met ruime kamers, frisse bedden en een lekker ontbijtbuffet. Start uw dag dus altijd goed met een heerlijk buffet.

Boeken bij ’t Kruisselt

Bij ’t Kruisselt bieden we naast een vakantie 55 plus ook allerlei andere arrangementen aan die u online kunt bekijken. Zo ontdekt u zelf wat de mogelijkheden zijn en kunt u kiezen voor een vakantie die helemaal aansluit bij uw wensen. Op de website kunt u ook wat foto’s bekijken om alvast een idee te krijgen van de sfeer van het hotel. Mocht u toch nog met vragen zitten over de vakantie 55 plus of een van de andere arrangementen die worden geboden op de website, u kunt natuurlijk altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers en dan helpen we u graag verder. Bij ’t Kruisselt maken we het iedereen graag naar de zin en kunnen we met u mee denken over de mogelijkheden die het beste bij u passen. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk