Waarom is Beyond Mindfulness Amsterdam de oplossing?

Heb jij last van gevoelens van stress? Heb jij constant het gevoel dat je de controle aan het verliezen bent? Lijdt jij onder de druk die je jezelf oplegt of die jij aan jou voelt opgelegd door de buitenwereld? Dan is mindfulness misschien wel iets voor jou en nergens kun je hiervoor beter terecht dan bij Beyond Mindfulness Amsterdam! Hier kun je verschillende mindfulness trajecten volgen om nog meer tot jezelf te komen. Volg hier de basistraining van acht weken als je net begint met mindfulness of aanvullende drieweekse trainingen voor nog meer verdieping. Bij Beyond Mindfulness Amsterdam is iedereen welkom en kun je altijd terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de aanpak en de mindfulness trainer beter te leren kennen. 

In dit artikel zal ik meer vertellen over de benadering van Beyond Mindfulness Amsterdam en waarom mindfulness voor iedereen een verrijking kan zijn!

Wat is mindfulness?

Beyond Mindfulness Amsterdam zorgt voor jouw nodige dosis mindfulness, maar wat is mindfulness dan precies en waarom is dit zo goed voor je?

Mindfulness kan op veel vlakken van je leven goed van pas komen en zorgen voor een groter gevoel van innerlijke rust en acceptatie van wat zich buiten jouw controle afspeelt. Mindfulness houdt onder andere het volgende in:

  • Het leren omgaan met stress, controle en perfectionisme. Het leert je meer te ontspannen en in contact te komen met jezelf. 
  • Mindfulness voorkomt burnouts. Het helpt je met het bewust worden van je grenzen, het herkennen van stresssignalen van je lichaam en geest en met het loslaten van gevoelens van stress. 
  • Met mindfulness ga je terug naar de kern. Je gaat op zoek naar de wortel van het probleem door een combinatie van westerse psychologie en oosterse tradities. 

Zoals je ziet zal mindfulness jou op vele manieren kunnen helpen om meer van het leven te genieten door jou in staat te stellen stil te staan bij de dingen die jij meemaakt en echt te leren genieten van het moment. Wil jij meer weten over Beyond Mindfulness Amsterdam? Lees dan vooral verder!

Wat doet Beyond Mindfulness Amsterdam? 

Beyond Mindfulness Amsterdam is er voor mensen die beginnen met mindfulness, maar vooral voor mensen die nieuwsgierig zijn om verder te gaan dan het reguliere mindfulness. Het echte geluk zit namelijk in jezelf en niet in de buitenwereld, het is echter gemakkelijk om jezelf te verliezen in gedachten en gevoelens waardoor dit geluk niet altijd tot uiting komt. Beyond Mindfulness Amsterdam helpt jou bij het maken van deze transitie naar het innerlijke geluk. Dit doet Beyond Mindfulness Amsterdam door middel van het centraal stellen van drie elementen die ook in veel spirituele en filosofische stromingen centraal staan:

  1. Mindfulness – Denk hierbij aan het ontwikkelen van bewustzijn, aandacht in het hier en nu en ruimte en acceptatie voor gedachten en gevoelens waarmee we geconfronteerd worden. 
  2. Zelfcompassie – Denk hierbij aan gewaarwording van lijden, erkenning van de medemens en hun menselijkheid en het ontwikkelen van compassie voor de tijdelijke aard van de schommelingen en golven van de geest.
  3. De essentie van meditatie – Denk hierbij aan het onderzoeken van de geest en het vinden van de kern van je ware aard. 

Door middel van deze benadering heeft Beyond Mindfulness Amsterdam al velen voor jou geholpen met dichter bij zichzelf komen om zo meer voldoening uit het leven te halen. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk