Zoeken naar een oplossing voor mijn bedrijfsafval

Het afgelopen jaar is mijn bedrijf snel gegroeid en daar ben ik erg blij mee. Helaas brengt de groei van een bedrijf ook soms problemen met zich mee, voor mij is dit mijn bedrijfsafval. Voorheen kon ik gemakkelijk mijn afval wegbrengen naar de gemeente, maar de hoeveelheid afval is zo veel geworden, dat dit niet meer mogelijk is. Ik wilde graag een goede oplossing voor het afval en wilde niet te lang het karton en plastic in mijn pand hebben. Via de website Bedrijfsafval.nl vond ik een goede oplossing voor een goede prijs. Een paar jaar geleden ben ik een webshop begonnen, waar ik bekende merken, maar ook eigen producten verkoop. De producten worden bij mijn bedrijfspand geleverd door de leveranciers en daarna verkoop ik ze weer door aan mijn klanten. De leveringen van een leverancier zijn vaak erg groot en komen vaak met veel bedrijfsafval. De producten zijn in kartonnen dozen en plastic verpakt, zodat ze goed beschermt zijn. Voorheen kreeg ik niet zo vaak leveringen, waardoor ik ook niet veel afval had. Ik kon hierdoor een keer in de week, of in de twee weken, het afval wegbrengen naar de gemeente. Het afgelopen jaar is de webwinkel snel gegroeid, bovendien verkoop ik nu ook via andere kanalen. Hierdoor verkoop ik veel meer producten en kreeg ik ook vaker leveringen van leveranciers. De hoeveelheid afval is flink toegenomen en het kost mij erg veel tijd om het weg te brengen. Het leek mij verstandig om mijn afval op te laten halen, zodat ik het niet hoef op te slaan in het pand. Ik wilde graag een goede oplossing voor mijn bedrijfsafval en zocht online wat ik het beste kon doen.

Containers voor mijn bedrijfsafval 

Online vond ik al snel verschillende bedrijven die oplossingen bieden voor bedrijfsafval. Een van de websites die ik vond was Bedrijfsafval.nl. Het is mogelijk om bij dit bedrijf containers te huren voor verschillende soorten afval. Het is het beste om de soorten afval te scheiden, zodat het gerecycled kan worden en je er aan kan verdienen. Aangezien ik bijna alleen plastic en karton heb, is dit voor mij geen probleem. Op deze website zag ik dat het erg goedkoop is om een container te huren. Ik nam contact op met Bedrijfsafval.nl om te vragen om advies en werd erg goed geholpen. Ze konden mij goed adviseren over het soort containers dat ik nodig had, het formaat van de containers en over hoe vaak het bedrijfsafval opgehaald kan worden.

Meer ruimte in mijn magazijn

Sinds ik mijn afval regel via Bedrijfsafval.nl heb ik weer controle over mijn bedrijfsafval en meer ruimte in mijn magazijn. De samenwerking met dit bedrijf verloopt erg goed en het is altijd mogelijk om afspraken aan te passen, het contract is zelfs elke maand opzegbaar. Voor een klein bedrag per maand ben ik van mijn afvalprobleem af en daarom raad ik Bedrijfsafval.nl aan.

  • Ik kan hier goedkoop containers huren
  • Er zijn verschillende soorten en formaten containers verkrijgbaar
  • Zij waren erg behulpzaam en gaven goed advies
  • Afspraken zijn gemakkelijk aan te passen
  • Een contract is maandelijks opzegbaar

Reageren is niet mogelijk