Gebruik een balenpers voor je karton

Voor mijn woonwinkel bestel ik elke week nieuwe spullen. Ik vind het belangrijk om de nieuwste trends aan te schaffen voor de winkel. Ook vind ik het belangrijk dat niet iedereen dezelfde spullen koopt voor in huis. Ik wil dat mijn collectie exclusief is en daarom bestel ik van elk product maar een paar artikelen. Elke week komen er dus bestellingen binnen in dozen. Dit karton moet ik dus allemaal weggooien. De snelste en gemakkelijkste manier om dit te doen is door een balenpers. De balenpers verzamelt al het karton en voegt dit samen tot een geheel. Hierdoor kan je gemakkelijk en snel al je karton weggooien. Dit is ideaal als je eigenaar bent van je eigen winkel en het al druk genoeg hebt met andere zaken. Het weggooien van je afval is dan niet iets waar je veel tijd aan kwijt moet zijn.

Balenpers om je karton weg te gooien

Doordat ik elke week nieuwe spullen bestel komen er ook genoeg dozen binnen. Eerst wist ik niet wat ik met al dit karton aan moest. Ik verzamelde dit in een papier container maar moest al die dozen dan weer plat maken. Ik had hier helemaal geen tijd voor waardoor het één grote chaos was in de winkel. Het is elke dag superdruk met geweldige klanten. Ik kom er dan gewoon niet aan toe om het op te ruimen. Wat ben ik blij met mijn balenpers, hierdoor verzamel ik al mijn karton gemakkelijk. Ik hoef het niet meer plat te maken want dat doet deze machine al voor me. Dit bespaart me super veel tijd.

Met een pers je karton snel en makkelijk weg gooien

Aan sommige dingen wil je niet te veel tijd kwijt zijn. Het weggooien van je afval is daar ook een onderdeel van. Verzamel al je karton gemakkelijk en snel en laat de balenpers het werk doen. Dit apparaat helpt mij om al mijn afval snel te verzamelen en weg te gooien. Ik vind het zo fijn dat ik dit heb aangeschaft. Maak gebruik van dit apparaat als je:

  • Heb je geen tijd om al je dozen te verzamelen, klein te maken en plat te stampen;
  • Krijg je zoveel bestellingen binnen dat je karton niet eens meer in de container past;
  • Krijg je elke week weer een stapel nieuwe bestellingen binnen;
  • Puilt je magazijn op dit moment uit van al het karton;
  • Dan is het tijd dat je hier een oplossing voor vindt zodat je weer ruimte krijgt in je magazijn.

Werk je samen met andere ondernemers in hetzelfde pand en verzamelen jullie allemaal stapels karton? Zijn jullie allemaal op zoek naar een oplossing waarbij jullie snel en eenvoudig het karton kunnen opruimen. Maak dan met elkaar gebruik van een balenpers. Hierdoor kan iedereen zijn karton eenvoudig en gemakkelijk weg gooien. Heb je geen tijd om je afval weg te gooien omdat je elke dag druk in de weer bent om je klanten zo goed mogelijk te helpen. Voor mijn woonwinkel bestel ik elke week nieuwe producten. Dat vind ik belangrijk want ik wil van alle artikelen niet te veel hebben staan in de winkel. Voor al die bestellingen komen er verschillende dozen binnen elke week. Om deze snel en makkelijk weg te gooien maken we nu gebruik van een balenpers die al het karton bij elkaar drukt. De balenpers van afvalperscontainer is makkelijk en simpel in gebruik. Wil je meer weten, neem dan een kijkje op https://www.afvalperscontainer.nl/balenpers.

Reageren is niet mogelijk