Je auto laten beletteren in Enschede

Ik werk fulltime als zangdocent. Het is iets wat ik mijn hele leven al willen doen. Ik kan er in principe prima van rondkomen, alleen ik zit altijd met schoolvakanties. In de kerst-, herfst-, en meivakantie is het in principe geen probleem dat ik geen werk heb. Maar in de zomervakantie wordt het wel een probleem, ik kan het me niet veroorloven om ongeveer anderhalve maand niet te werken. Daarnaast begin ik me erg te vervelen. Mijn vriend is docent, dus hij werkt ook niet in de zomervakantie. Twee zomers geleden gingen we brainstormen over wat voor werk we in de zomervakantie kunnen doen. Het heeft even geduurd, maar wat kun je beter doen in de vakantie dan ijs verkopen? Het leek ons een leuk idee om in een met een ijskar van stad naar stad te gaan in de zomervakantie om ijs te verkopen. We hadden in de eerste instantie natuurlijk een ijskar nodig, daar hebben we even voor gespaard. We hebben ook een plek gevonden waar we ijs in konden kopen.  We zijn ongeveer een jaar bezig geweest met alles regelen. We hadden een ijskar, we hadden ijs, we hadden een route, we hadden vergunningen. Toch zijn we niet gelijk de volgende zomer begonnen. Onze ijskar was nog erg saai, we wilden er nog niet mee rond gaan reizen. We hebben de auto in een paar maanden voor de zomervakantie opgeknapt. Het enige wat we nog voor de zomervakantie moesten doen was de auto laten beletteren. De bedrijfsnaam moest nog op de ijskar komen te staan, zodat mensen ons weer konden vinden nadat ze een van onze lekker ijsjes gegeten hadden.  Ik keek rond in de vakantie waar ik de ijskar kon laten beletteren, in de eerste instantie wilden we het zelf maar dan zouden we nog een jaar moeten wachten. Ik keek op internet rond naar waar we het makkelijkst en snelst onze auto konden laten beletteren in Enschede, zodat we niet ver hoefden te rijden. Ik kwam deze website tegen lettertotaal.nl.

De beste plek om je auto te laten beletteren in Enschede

We waren gelijk verkocht toen we deze website tegenkwamen. Lettertotaal is in de buurt, en het bood ons precies wat we nodig hadden:

  • We konden zowel ons logo als tekst op de auto laten beletteren in Enschede.
  • Relatief gezien is je auto beletteren in Enschede bij Lettertotaal vrij goedkoop.
  • Goede service, er werd snel en vriendelijk op ons gereageerd.

De mooiste auto om te beletteren 

We konden gelukkig vrij snel bij Lettertotaal terecht om onze auto te laten beletteren, zodat we in de zomervakantie gelijk aan de slag konden. We werden snel en goed geholpen. We stuurden ons logo, de tekst en het goede font door en de rest van het werk werd voor ons gedaan. Voordat we het wisten was onze ijskar dankzij Lettertotaal klaar om te gaan. We zijn afgelopen zomervakantie met onze ijskar op pad gegaan, en het was nog veel leuker dan verwacht. Op deze manier blijven we beide ook in de zomervakantie aan de slag. Zonder de hulp van Lettertotaal hadden we nog langer moeten wachten, of was het er misschien niet eens van gekomen. Door onze auto te laten beletteren in Enschede hebben we onszelf veel moeite en energie bespaard. De ijskar ziet er prachtig uit, nu kunnen mensen ons herkennen aan ons logo en aan onze bedrijfsnaam. Ik raad iedereen die zijn auto wil beletteren in Enschede, voor zijn bedrijf of misschien wel voor privé, aan om eens een kijkje te nemen bij Lettertotaal.

Reageren is niet mogelijk