Voorzie je auto van een stoer voorkomen door je autoruiten te tinten

Een auto is een leuk vervoersmiddel, maar de reputatie die jij geniet hangt wel heel erg af van het soort auto waar jij in rijdt. Zo kun je bijvoorbeeld zonder problemen met de Fiat Panda van A naar B reizen. Maar als jij met deze kleine aandoenlijke Fiat Panda voor de kroeg parkeert, dan zal je geen indruk maken op de dames of heren wanneer jij uit deze auto stapt. Maar als jij met een dure Mercedes SLK naar diezelfde kroeg rijdt en vervolgens uitstapt, dan zullen de bezoekers van de kroeg zeer onder de indruk zijn en jou direct op een hele andere manier banderen. Dat is op zich gek, want één en dezelfde persoon kan in principe in beide auto’s arriveren en toch heb je door die verschillende auto’s meteen andere reputaties. Men kent je niet, heeft geen idee hoe jij echt bent en toch kan de auto waarin jij arriveert al zorgen voor een oordeel. Nu kun je daar heel zuur over doen en een pleidooi houden over de oppervlakkigheid van de mens, maar daarmee neem die oppervlakkigheid niet weg. De mens heeft nu eenmaal twee routes richting een oordeel. Er is de snelle (oppervlakkige) route en de langzame (bedachtzame) route. Deze beide routes zijn door jarenlange evolutie zo vormgegeven en daar heb je het dus maar mee te doen. In plaats van allerlei pleidooien houden, kun je er beter gewoon je voordeel mee doen. Als je geen geld hebt voor een dure auto, dan kun je voor een stoere uitstraling gewoon je autoruiten laten tinten. Door je ruiten te tinten krijgt je auto hoe dan ook een veel stoerdere uitstraling. Je kunt zelfs je Fiat Panda een stoer uiterlijk geven door de autoruiten te tinten. Het draait natuurlijk ook niet alleen maar om een stoer uiterlijk. Autoruiten tinten doe je ook om bijvoorbeeld het zonlicht buiten de auto te houden. Als je het zonlicht namelijk kunt blokkeren, dan wordt je bekleding ook niet zo snel vaal én het is binnen in de auto daardoor ook comfortabeler. Ook de lichten van de auto’s achter je komen veel minder intens jouw auto binnen als je getinte autoruiten hebt. Dus naast het oppervlakkige voordeel van een stoere auto, heb je ook te maken met hele praktische voordelen wanneer je je autoruiten laat tinten. Dus mocht je je auto graag willen voorzien van een stoer uiterlijk zodat ook jij indruk kunt maken als je uitstapt, laat je autoruiten dan tinten bij Tintacar.

Een mooi strak uiterlijk bereik je door je autoruiten te tinten

Via Tintacar kun jij je autoruiten laten tinten. De uitstraling van je wagen zal er dan altijd op vooruit gaan en je profiteert dus van al de voordelen die hieronder staan beschreven:

  • Luxueuze uitstraling
  • Optimale Privacy
  • Warmtewering
  • Extra veiligheid

Als je je autoruiten laat tinten, dan wordt het zonlicht en dus ook de warmte van de zon deels geweerd. Tevens zorgen de getinte ruiten ervoor dat je minder snel door autolampen wordt verblind en dat is alleen maar goed voor de veiligheid. Daarnaast krijg je door je autoruiten te tinten ook minder last van pottenkijkers. Jij kunt immers wel door de getinte ruiten naar buiten kijken, maar men kan niet naar binnen kijken. Ideaal voor wanneer je vaak in de file staat en overal om je heen mensen hebt die naar binnen kunnen gluren.

Kijk voor meer informatie over autoruiten tinten op tintacar.nl

Mocht je meer willen weten over hoe Tintacar te werk gaat en wat de kosten zijn en dergelijke, dan kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de bovenstaande website.

Reageren is niet mogelijk