Auto verkopen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij graag je auto verkopen wilt. Meestal is het zo dat je een nieuwe gekocht hebt en dat je daarom je oude gewoon kwijt wilt. Je zit er immers niet op te wachten om voor twee voertuigen wegenbelasting, verzekering en al dat soort zaken te betalen! Daarnaast kan het ook gebeuren dat je gewoon geen wagen meer wilt hebben. Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe baan gekregen die heel dicht bij jouw huis is en daardoor is autorijden niet meer nodig om op je werk te komen. Of je bent verhuisd en zit nu op een plek met heel goede verbindingen voor het openbaar vervoer. Ook dan kan je auto verkopen zinvol zijn, een huurauto of leenauto voldoet dan vaak prima voor die momenten dat je toch het liefst met dit vervoermiddel ergens naar toe wilt gaan. Want hoe handig ov ook kan zijn, het brengt je gewoon niet altijd helemaal op de plaats van bestemming en je bent ook gebonden aan bepaalde vertrektijden. Wat de reden ook is, je auto verkopen is in verschillende gevallen een goede keus om kosten te besparen.

Hoe ga jij je auto verkopen?

Ben jij op het punt dat jij je auto verkopen wilt, dan is het nog wel de vraag hoe je dit nu aan gaat pakken. Veel mensen kiezen voor de optie om deze meteen in te leveren bij de garage op het moment dat zij daar een nieuwe wagen kopen. Dit is erg handig, want dan weet je zeker dat je jouw oude bak meteen kwijt bent en dat je dus geen enkel moment met onnodige dubbele kosten zit. Een andere optie die je hebt, is om zelf te proberen jouw voertuig van de hand te doen. Dit zal zeker het geval zijn als jij bij een particulier koopt, maar soms wil je ook gewoon zelf je auto verkopen en niet kiezen voor inruil via de garage. Hoe pak je zelf verkopen nu aan? Je kunt kiezen voor het plaatsen van een advertentie op internet, wat tegenwoordig de meest logische optie is. Nadeel is echter wel dat er dagelijks vele advertenties geplaatst worden en dat het daardoor lang kan duren voordat je een koper gevonden hebt. In de tussentijd blijven jouw kosten natuurlijk wel gewoon doorlopen. Wil jij zelf jouw auto verkopen, dan kan dit gelukkig ook op een veel gemakkelijkere en snellere manier.

Kies voor de Autoinkoopspecialist.nl

Een heel eenvoudige manier voor je auto verkopen, is kiezen voor Autoinkoopspecialist.nl. Via hen kun je binnen 24 uur een koper vinden! Hoe gaat dit in zijn werk? Eigenlijk werkt het heel erg eenvoudig, je hebt er zelf geen enkele autokennis voor nodig. Je vult gewoon de gevraagde gegevens op de website in:

  • je vult je kenteken in of je selecteert handmatig het merk en model
  • je kunt eventueel extra informatie toevoegen, zoals de staat van het interieur
  • jouw aanmelding wordt automatisch gecontroleerd en in hun veilingaanbod geplaatst
  • aangesloten opkopers krijgen 24 uur de tijd om een bod uit te brengen
  • jij besluit na 24 uur of jij daadwerkelijk voor het hoogste bood je auto verkopen wilt

In de meeste gevallen zal het zo zijn dat het hoogste bod jouw zeker zal bevallen en dat je daadwerkelijk tot verkoop over wilt gaan, maar mocht dit onverhoopt toch niet zo zijn, dan zit je nog helemaal nergens aan vast! Besluit jij wel tot accepteren van het hoogste bod, dan maak je een afspraak voor de afwikkeling. Bij de overdracht ontvang jij meteen de RDW-vrijwaring en het afgesproken bedrag, cash of via overschrijving. Zo wordt het dus wel heel eenvoudig om zelf je auto te verkopen! Bekijk nu snel de website https://www.autoinkoopspecialist.nl/ voor meer informatie.

Reageren is niet mogelijk