Wandelreis

Als je een nieuwe bestemming echt in alle rust wilt ervaren en de verschillende indrukken goed op je in wilt laten werken, dan is een wandelreis ideaal. Door het langzame tempo, vergeleken met bijvoorbeeld reizen met de auto, kun je het landschap waar je doorheen komt echt goed bekijken en je kunt het met al je zintuigen ervaren. Je ziet het niet alleen, maar je hoort ook de dieren die je onderweg tegen komt en je kunt de natuur ruiken. Dat is natuurlijk een heel andere manier om een land waar je doorheen reist te ervaren en te beleven. Tegelijkertijd heeft een wandelreis natuurlijk nog een groot voordeel en dat is dat je tijdens het vakantie vieren meteen ook nog aan je conditie werkt. Sommige mensen moeten hier niet aan denken, die liggen tijdens hun zomervakantie het liefst op het strand, maar anderen vinden het juist heerlijk om actief bezig te zijn. Zij kunnen niet goed stil zitten en blijven het liefst in beweging. Wandelen geeft hen de kans om hun hoofd helemaal leeg te maken en eens alleen met de lichamelijke inspanning en het ontdekken van de omgeving bezig te zijn. Of een wandelreis voor jou een geschikte keus is, hangt dus af van de manier waarop jij het liefst vakantie viert. bekijk nu de website van royvanlangen.nl

Wandelreis met groep of individueel

Wil jij tijdens je vakantie een wandelreis gaan maken, dan heb je verschillende mogelijkheden. Allereerst kun je natuurlijk kiezen uit heel veel verschillende landen om naar toe te gaan, het fijne van wandelen is immers dat je het eigenlijk overal kunt doen. Daarnaast heb je de keus uit het helemaal zelf regelen of gebruik maken van een reis van een reisbureau. Het voordeel van met een georganiseerde reis meegaan, is dat je zelf niet na hoeft te denken over een route en over slaapplaatsen. Zij hebben al de mooiste wandelroute samengesteld en voor onderweg leuke overnachtingsplekken uitgezocht. Ga je een wandelreis maken met een reisorganisatie, dan kun je nog kiezen uit groepsreizen of individuele reizen. Het hangt natuurlijk maar net van je eigen voorkeur af wat voor jou de beste keus is. Het voordeel van een groepsreis is dat je altijd iemand hebt om mee te praten, het wordt door veel mensen als gezelliger ervaren. Nadeel is dat je ook altijd met anderen rekening moet houden. Er zijn dus heel veel mogelijkheden, waardoor je altijd een wandelreis kunt maken die helemaal bij jou past.

Op reis met Roy

Wil jij graag een georganiseerde wandelreis maken, waarbij je zeker kunt zijn van de ervaring en expertise van de reisleider, dan is een van de reizen van Roy een goede keus. Dit reisbureau is opgericht door Roy van Langen, iemand die zelf erg van actieve vakanties houdt en een zeer ruime ervaring heeft op dit gebied. Hij biedt diverse soorten wandelreizen aan naar onder meer Italië en Oostenrijk. Hierbij wordt er in de bergen gewandeld, waarbij een goede gids natuurlijk van belang is. Je kunt bij Roy kiezen voor een wandelreis met een groep, maar ook individuele reizen zijn mogelijk. Het voordeel van dat laatste is dat er echt rekening gehouden kan worden met jouw:

  • wandeltempo
  • conditie
  • wensen met betrekking tot locatie

Maar ook als je met een groepsreis gaat, kun je kiezen voor een reis die bij jou past. Wandelreizen die te zwaar zijn voor jouw lichaam, zijn natuurlijk niet leuk om te doen, dan beleef je er weinig plezier aan. En datzelfde geldt als jij wel goed getraind bent en je moet wandelen met allemaal mensen die de route eigenlijk te zwaar vinden. Naar niveau wordt dus zeker gekeken bij Roy, zodat jij een leuke wandelreis zult hebben.

Reageren is niet mogelijk