Wij laten onze offertemappen drukken bij PrintSelect

Als fabrikant van materialen die in de landbouw, bouw en tuinsector gebruikt worden zijn wij marktleider in Nederland. We hebben vele klanten, waaronder veel dealers en wederverkopers en daar maken wij regelmatig offertes voor. Hiervoor vinden wij het belangrijk om een goede indruk te maken die conform onze huisstijl is en daar maken onze offertemappen een groot deel van uit. Daarom laten wij onze offertemappen drukken bij PrintSelect. Zij kunnen snel en vakkundig offertemappen drukken die precies aansluiten bij wat wij voor ogen hebben voor onze uitstraling.

Offertemappen drukken in diverse stappen

Eerder lieten we nog wel eens incidenteel offertemappen drukken, maar tegenwoordig pakken we het heel professioneel op, waarbij we een goed design hebben laten maken door ons reclamebureau. Zij leveren ons de designs in de juiste formaten aan en wij laten de offertemappen drukken bij PrintSelect via www.printselect.nl. Dit gaat zeer eenvoudig in een aantal stappen. Je gaat eerst naar de selectie voor presentatie- en offertemappen en kiest dan de volgende stappen:

  • Neem eerst het eindformaat
  • Je kiest de bedrukking in kleuren
  • Het materiaal, dus de papiersoort
  • Het gewicht van de papiersoort
  • Eventuele productopties, als lamineren

Wij laten altijd tweezijdig mat lamineren wanneer we offertemappen drukken, want dat ziet er heel stijlvol uit en omdat we ook productsheets en af en toe flyers en leaflets toevoegen die in dezelfde stijl zijn gedrukt, ziet het er zeer gelikt uit. Samen met een goed geformuleerde en heldere offerte kunnen onze accountmanager daar goed mee voor de dag komen. Het gaat natuurlijk in zo’n geval ook om het wekken van vertrouwen. We zijn een organisatie die kwaliteit in een hoog vaandel hebben staan en die uitstraling moet overal terugkomen. Online, offline, in ons pand, onze showroom en in ons promotie-, presentatie-  en offertemateriaal. Offertemappen drukken in dezelfde stijl is dan ook voor ons van zeer groot belang.

De bestelling van onze offertemappen verloopt altijd soepel

We hebben bij PrintSelect nog nooit een probleem gehad als we offertemappen drukken. Allereerst hebben ze alle diensten in huis die er nodig zijn om goed print en drukmateriaal te leveren en daarom kan er snel gewerkt en geschakeld worden. Omdat we regelmatig diverse zaken laten printen naast het offertemappen drukken, hebben we regelmatig te maken met de website en de dienstverlening van PrintSelect. De bestelling is altijd erg snel gedaan en de betaling is ook eenvoudig geregeld. Over het algemeen betalen wij gewoon met iDEAL en krijgen we netjes een factuur voor onze boekhouding, maar er zijn vele manieren waarop betaald kan worden. De service is erg vriendelijk en de prijzen overigens ook. En wat heel fijn is, is dat je niet altijd oog hebt op de voorraad, dus wanneer we een keer heel snel iets moeten hebben, kunnen we er een spoedlevering van maken en dan hebben we in no-time alles in huis wat we nodig hebben. En dit doen we eigenlijk voor al het printmateriaal. We laten niet alleen offertemappen drukken, maar hebben hier bijvoorbeeld ook ons beursmateriaal laten drukken, zoals banners en spandoeken. Daarnaast maken we veelvuldig gebruik van A5-flyers en productkaarten, maar ook drieluik en vijfluik leaflets die voor speciale productcategorieën worden gebruikt. We hebben een grote catalogus met alle producten erin, maar die worden vrij weinig nog weggegeven of uitgedeeld. Op beurzen is het zelfs voor de bezoekers prettiger om klein en licht printwerk mee te nemen in plaats van een groot en zwaar boek. Toch, de catalogus is onderdeel van het printwerk dat we ook door PrintSelect laten drukken en we kunnen niet anders zeggen dan dat ook die altijd van fantastische kwaliteit zijn.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk