Wat levert een goede mindset je op?

Je kunt in het leven vrijwel alles bereiken en doen wat je maar wilt, als je maar beschikt over de juiste mindset. Dit houdt in dat je je gelooft in jezelf en vertrouwen hebt in een goede afloop. Als je het idee hebt dat je daar nog wel wat winst te behalen hebt dan zou je eens kunnen kijken op de website van Cosmic Life. Dit is de coachingspraktijk van Christine. Zij heeft zelf na jaren van struggles het roer volledig omgegooid en haar mindset veranderd. Dit heeft haar zo ontzettend veel opgeleverd dat ze daar nu ook andere mensen mee wil helpen, en dat doet ze in de vorm van coaching en het geven van online cursussen. Je kunt dus zowel met haar persoonlijk aan de slag gaan als een online cursus bij haar volgen om je mindset aan te pakken. Ze heeft zelfs een gratis cursus, namelijk over affirmeren. Affirmeren houdt in dat je allerlei woorden en zinnetjes uitspreekt die voor jou heel positief zijn en die je een goed gevoel geven over jezelf en je leven. Zinnetjes over hoe je wilt dat je leven is, ook al is dat op dit moment misschien nog niet het geval. Door deze zinnetjes heel vaak uit te spreken (oftewel door te affirmeren) kun je je onderbewuste zo programmeren dat je het daadwerkelijk gaat geloven, en zo komt het echt uit. Het heeft namelijk betrekking op De Wet van Aantrekking. 

Met je mindset de Wet van Aantrekking sturen

Had jij al eens van De Wet van Aantrekking gehoord? Deze wet houdt in dat je in je leven alles kunt aantrekken wat je maar wilt, als je maar beschikt over de juiste mindset. Zolang jij gelooft dat je het allemaal waard bent en je focust op de juiste dingen, dan trek je vanzelf je realiteit in wat je wilt aantrekken. Het universum geeft je namelijk precies waar je om vraagt, maar dan moet je wel geloven dat je het al hebt of het gaat ontvangen, vertrouwen dus. De juiste mindset gaat je hier enorm bij helpen, en als je moeite hebt om deze te cultiveren dan kun je daar via Cosmic Life hulp bij krijgen.

Coaching voor de juiste mindset

Vind jij het ook moeilijk om te geloven dat je het waard bent? Dat je de mooiste en meest fantastische dingen in je leven kunt aantrekken? Dan is de coaching van Cosmic Life echt iets voor jou. Je leert tijdens zo’n coachingstraject onder andere het volgende:

  • Hoe je meer zelfvertrouwen kunt krijgen
  • Hoe je met moeilijke emoties kunt dealen
  • Hoe je je leven kunt indelen zoals jij dat wilt
  • Hoe je je onafhankelijk van anderen kunt gaan voelen
  • Hoe je je energie en mindset kunt shiften naar een positievere

Al deze zaken samen gaan jou helpen om veel gelukkiger te worden en alles te bereiken wat je maar wilt. Je hebt namelijk veel meer controle over je leven dan je denkt, en met de juiste instelling en technieken kun je groeien tot de persoon die je graag zou willen zijn. Christine van Cosmic Life helpt je daar maar al te graag bij. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk