Welke CRM-software gebruikt u?

Ons bedrijf heeft in de loop der jaren een enorm klantenbestand opgebouwd. Dat is heel fijn want hierdoor zitten wij eigenlijk nooit zonder werk en dus nooit zonder inkomsten. Wij hebben echter wel gemerkt dat hoe meer klanten je hebt, hoe beter je moet zorgen dat je hun gegevens snel bij de hand kunt hebben. Het is namelijk voor de klanten niet prettig om te merken dat je hen voor een andere klant aanziet, dat je heel lang moet zoeken naar hun gegevens en andere slordigheden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij beter met ons klantenbestand en alle gegevens daarin konden omgaan. Wij hebben toen gezien dat wij het beste op andere CRM-software konden overstappen. Wanneer je namelijk weet dat wij al in geen vijftien jaar meer hebben geïnvesteerd in nieuwe CRM-software, dan hoeven wij waarschijnlijk niet meer uit te leggen dat het tijd werd om een keer naar goede en betere CRM-software moesten gaan kijken. Wij hebben daarom gekeken waar wij het beste zaken konden gaan doen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van teamleader.be konden gaan. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden voor mensen die hun bedrijf goed willen organiseren. Wij hebben ook even gezocht naar klantervaringen van mensen die reeds door dit bedrijf geholpen waren en ik heb toen gemerkt dat deze mensen heel goede waarderingen hebben ontvangen. Dat was heel prettig om te merken. Voor ons was dit dan ook een teken dat wij gerust met deze firma in zee konden gaan want ook hun CRM-software werd heel goed beoordeeld. Ik ben daarom blij dat wij deze site gevonden hebben. Des te meer omdat wij al heel snel op hun CRM-software konden overstappen. Het was namelijk een kwestie van installeren en gaan. Uiteraard moesten wij de gegevens van de klanten nog even invoeren, maar dat duurde allemaal niet heel lang. Wij zijn daarom zeer tevreden over de snelle en goede service van dit bedrijf. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar goede CRM-software, dan raad ik u aan om een keer naar Teamleder.be te gaan kijken. 

Dankzij deze CRM-software kunnen wij sneller werken 

Wij merken dat sinds wij met de CRM-software van teamleader.be werken, wij veel sneller kunnen werken. Als een klant namelijk bij ons een bestelling doorgeeft, hebben wij zijn of haar gegevens meteen paraat. Vroeger moesten wij daar altijd lang naar zoeken en dat kostte ons altijd veel tijd. Wij zijn daarom blij dat wij met teamleader.be zijn gaan werken want dit bedrijf heeft ons bedrijf echt naar een hoger plan weten te tillen. 

Wat kan dit bedrijf voor u doen? 

Mocht u uw bedrijf ook graag willen moderniseren, dan raad ik u aan om:

  • Een keer naar de site van teamleader.be te gaan kijken 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden aangeboden krijgt 
  • Een bestelling te plaatsen wanneer u ook voor kwaliteit gaat 

Ik hoop dat ik u een goed advies heb kunnen geven. Wij zijn heel blij met de diensten en producten zoals wij die van dit bedrijf hebben mogen ontvangen.      

Reageren is niet mogelijk