Wie kan uw outplacement in Enschede verzorgen?

Toen ons bedrijf een concurrerend bedrijf over kon nemen, konden wij deze kans niet laten liggen. Wij hadden namelijk geld beschikbaar om uit te breiden en wij hebben toen besloten om de gok te wagen. Een van de eerste dingen die wij toen moesten doen, was beide bedrijven reorganiseren. Wij hadden namelijk veel functies die nu dubbel bezet waren en dat was niet het meest efficiënt. Het overgenomen bedrijf liep namelijk niet heel goed en daarom was het belangrijk om mensen naar andere functies over te hevelen. Dat is echter nooit een eenvoudig proces en wij hebben daarom gekeken of wij een externe partij konden inschakelen die ons kon helpen met de outplacement in Enschede. Wij wilden namelijk graag gebruikmaken van outplacement in Enschede omdat wij zelf dit werk niet konden doen. Mensen vinden het niet fijn om te horen te krijgen dat zij eigenlijk overbodig zijn en zij hebben dan vaak een wantrouwen tegenover degene die hen ontslaat. Wanneer wij iemand konden inschakelen voor de outplacement in Enschede dan zouden deze mensen hopelijk een goede nieuwe plek weten te vinden voor de mensen die bij ons niet meer nodig waren. Wij hebben daarom gekeken wie wij konden vragen voor de outplacement in Enschede en wij hebben gezien dat wanneer wij goed geholpen wilden worden, wij het beste een keer contact konden opnemen met de mensen van visie-groep.nl. Deze mensen hebben heel veel ervaring met outplacement in Enschede en om die reden wilden wij ook graag een keer met hen in contact treden. Wij hebben toen met een heel aardige medewerker gesproken die ons heel goed kon uitleggen wat de mogelijkheden waren en wij hebben toen gemerkt dat wanneer wij met deze mensen samen wilden werken, wij dat heel goed konden doen. Wij hebben hen toen ingeschakeld om onze outplacement in Enschede te realiseren en inmiddels kan ik u zeggen dat zij dat met verve gedaan hebben. Wij zijn daarom ok uiterst tevreden over hoe zij onze outplacement in Enschede hebben geregeld

Onze outplacement in Enschede is heel goed geregeld

Wij hebben gemerkt dat de mensen van visie-groep.nl echt met respect omgaan met de mensen die onderworpen worden aan de outplacement in Enschede. Deze mensen weten dat het niet altijd prettig is om gedwongen overgeplaatst te worden maar zij doen echt heel erg hun best om voor iedereen een geschikte oplossing te vinden. Ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat wij visie-groep.nl hebben ingeschakeld. Deze mensen konden ons heel goed van dienst zijn en ik ben heel tevreden over de samenwerking met deze experts. 

Wilt u ook reorganiseren? 

Mocht u ook willen reorganiseren en mensen zullen moeten ontslaan of overplaatsen, dan kunt u het beste een keer:

  • Naar de site van visie-groep.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn 
  • Een afspraak inplannen met een van de mensen die u kunnen helpen met uw outplacement in Enschede 

Wij zijn blij dat wij voor iedereen een goede plek hebben gevonden en wij zouden iedereen de mensen van visie-groep.nl om die reden van harte aanraden.  

Reageren is niet mogelijk