Wilt u uw woonboerderij verkopen?

Wilt u graag uw woonboerderij verkopen? Om wellicht in de grotere stad te gaan wonen? Of omdat u simpelweg een andere baan heeft gevonden? Zoek dan niet verder! Als u uw woonboerderij wilt verkopen kunt u dat het beste doen met de boerderijmakelaar. Met de boerderijmakelaar kunt u naast uw woonboerderij ook uw landhuis of buitenwoning zorgeloos verkopen. Bij de boerderijmakelaar kunt u zelf bepalen welke diensten u afneemt. Hiervoor wordt geen courtage gerekend maar gewoon een eerlijke vaste prijs per onderdeel. Op deze manier betaalt u nooit te veel wanneer u uw woonboerderij wilt verkopen. Als makelaar taxeert de boerderijmakelaar wekelijks boerderijen en landhuizen. Hierdoor zijn zij zeer bekend met factoren als pacht, agrarische bestemming en dubbele bewoning. Om verstand te hebben van deze factoren is erg belangrijk wanneer het gaat om de waarde van uw woning en wat u eigenlijk wel of niet mag. 

Pakketten en prijzen om uw woonboerderij te verkopen

De boerderijmakelaar biedt verschillende pakketten aan waarmee u een samenwerking aan kunt gaan om uw woonboerderij te verkopen. Er zijn maar liefst drie pakketten waaruit u kunt kiezen:

  • Funda en koopovereenkomst. Dit pakket om uw woonboerderij te verkopen kost 750 euro. In dit pakket zitten diverse services inbegrepen. Deze services zijn waardebepaling, funda (tekst en foto’s), bezichtigingen, onderhandeling en koopovereenkomst.
  • Optimale presentatie. Dit pakket om uw woonboerderij te verkopen kost 1250 euro. In dit pakket zitten de volgende services inbegrepen: fotografie door een fotograaf, plattegronden, 360 graden fotografie, film, advertentie Facebook.
  • Uitgebreide marketing. Dit pakket om uw woonboerderij te verkopen kost 1995 euro. In dit pakket zitten diverse services inbegrepen. Deze services zijn advertentie lokale krant (stentor/tubantia), advertentie Landleven, advertentie Google Adwords, 3D animatie, appeltaart met open huizen dag. 

Heeft u vragen over één van deze pakketten? Of wilt u graag één van deze pakketten aanvragen? Neem dan contact op met de boerderijmakelaar. U kunt contact opnemen via het contactformulier welke op de website vermeld staat. Verder kunt u telefonische contact opnemen, via email of een afspraak maken op kantoor of op locatie. Meer informatie over het opnemen van contact met de boerderijmakelaar om uw woonboerderij te verkopen vindt u op de website.

De boerderijmakelaar en Rood voor Rood

De Rood voor Rood-regeling is van kracht in vele gemeenten in Overijssel en Gelderland. Deze regeling heeft betrekking op het slopen van oude schuren. Bij minimaal 850 vierkante meter kan een bouwrecht worden verstrekt voor een nieuwe woning. De opbrengst van de bouwkavel wordt gebruikt om de sloop van de schuren en de landschappelijke inrichting te betalen. Hoe de Rood voor Rood-regeling in de praktijk uitwerkt wanneer u uw woonboerderij wilt voorkopen kunt u vinden op de website van de boerderijmakelaar. Verder kunt u op de website van de boerderijmakelaar ook informatie vinden over de Rood voor Rood-regeling in combinatie met de asbestregeling welke in 2024 in gaat. Deze regeling gaat u dwingen om al het asbest dat in contact staat met de buitenlucht van uw daken te halen. Hier moet u allemaal goed over nadenken wanneer u uw woonboerderij wilt gaan verkopen. Neem dus zeker even een kijkje!

Reageren is niet mogelijk