Minimaal vier weken van tevoren de eta Canada aanvragen

eta-aanvragen - eta canada aanvragen

Sinds het begin van dit jaar kun je niet meer zomaar met een Nederlands paspoort naar Canada vliegen. Hiervoor moet je nu de eta Canada aanvragen. Mensen schrikken er soms een beetje van als ze horen dat ze een visum nodig hebben om Canada binnen te komen, maar dit is nergens voor nodig. De kosten en moeite die aan de eta Canada aanvragen verbonden zijn, is te verwaarlozen. Wil je toch graag meer informatie? Kijk dan op de website van eTA Canada.

  • Aanvragen
  • Kosten
  • Geldigheid
  • Overstappen

Dit zijn de verschillende onderwerpen waarover je meer informatie kan vinden omtrent het elektronische paspoort voor Canada. Het aanvragen is relatief eenvoudig en doe je minimaal vier weken van tevoren. Het kan soms even duren voordat de eta wordt toegewezen en dus wil je er op tijd bij zijn. Vergeet je de eta aan te vragen of wordt deze toch niet goedgekeurd. Dan kun je er altijd nog voor kiezen om voor een spoedvisum te gaan. Op die manier kun je dan alsnog naar Canada reizen. Wist je dat je geen eta nodig hebt als je vanuit de Verenigde Staten over de grond naar Canada reist? Dit is handige informatie om te hebben.

De kosten voor de eta Canada aanvragen

Er zijn kosten verbonden aan de eta Canada aanvragen. Gelukkig zijn deze kosten erg laag en zul je het amper merken. Je hoeft slechts $7 te betalen om de aanvraag te kunnen voltooien. Voor sommige Nederlanders is het nadeel dat de enige betalingsmogelijkheid de creditcard is. Wanneer je geen creditcard (tot je beschikking) hebt, hoef je nog niet de handdoek in de ring te gooien. Er zijn een aantal voordelen aan de eta Canada aanvragen via eTA Canada. Zij leveren je de aanvraag namelijk niet alleen in het Nederlands aan, maar je kunt hier ook met iDeal betalen. Bijna iedereen in Nederland heeft inmiddels internetbankieren, dus dat zal voor de meeste mensen absoluut geen probleem zijn. Als je de eta Canada aanvragen eenmaal hebt afgerond, vind je het waarschijnlijk prettig om te weten hoe lang deze geldig is. Dat is maximaal vijf jaar. Verloopt jouw paspoort binnen die tijd? Dan verloopt ook de eta voor Canada. Wil je meer informatie over de eta Canada aanvragen of kom je er tijdens het proces niet helemaal uit? Neem dan contact op met eTA Canada. Zij vertellen je graag meer over.

Op tijd de eta Canada aanvragen

We willen je er nogmaals op wijzen dat het belangrijk is om de eta Canada aanvragen op tijd te doen. Het maakt het reizen naar Canada een stuk relaxter als je weet dat alles in orde is. Je kunt je dan helemaal richten op het voorbereiden van je reis. Bezoek je een stad of ga je door Canada heenreizen? Misschien pak jij ook wel meteen de Verenigde Staten mee. Een ding is zeker: je zult een fantastische tijd hebben in Canada. Het is een heel ander land dan Nederland, waar ook nog eens ontzettend veel te zien is. Er is veel wilde natuur en vergeet natuurlijk de beren niet! Bereid je dus niet alleen goed voor met de eta Canada aanvragen, maar ook door bijvoorbeeld de gewoontes van de mensen die in het land wonen op te zoeken en te kijken of er misschien speciale regels zijn waar je je aan moet houden, maar waar je niet van op de hoogte bent. Als je via een reisbureau boekt, kunnen zij je daar er vast meer over vertellen. En voor alles omtrent de eta Canada aanvragen ben je natuurlijk bij eTA Canada aan het juiste adres.

Reageren is niet mogelijk