Peru reizen voor de reis van je leven

Denk je eraan door Peru te reizen dan denk je vast aan kleurrijk geklede Peruanen, prachtige grillige bergruggen, de Inca’s stad Machu Picchu, het regenwoud De Amazone, de drukte van de hoofdstad Lima en het Titicacameer, het hoogste meer ter wereld.  Peru is een prachtig en zeer indrukwekkend land om te bezoeken. Dat weten we bij Atacama reizen maar al te goed. Daarom kun je bij ons terecht voor diverse Peruaanse reisbestemmingen zodat ook jij binnenkort door het indrukwekkende Peru kunt reizen. Kies uit een van de fraaie Peru reizen die we voor je samengesteld hebben. Kijk voor ons complete reisaanbod op atacama.be. Peru ligt aan de westkust van Zuid-Amerika. De Peruaanse bevolking staat bekend om haar gastvrijheid. Als je door Peru gaat reizen zul je al snel onder de indruk zijn van de diversiteit van landschappen. Van het Amazonelaagland, La selva, waar je het tropische regenwoud vindt met prachtige beplanting en bijzondere dieren. Het kustgebied, La costa, bestaande uit zandwoestijn gelegen tussen de Andes en de Stille Oceaan. En het bergland, La sierra, gelegen tussen het oerwoud en de kuststrook in, waar veel indiaanse Peruanen wonen en het beroemde Titicacameer ligt. Waar je ook heen wilt, in Peru reizen zal de reis van je leven worden!

Waarom met Atacama door Peru reizen?

Er zijn tal van redenen waarom je naar Peru kunt reizen. Bij Atacama weten we als geen ander hoe mooi het is in Peru. Want we zijn er jaarlijks te vinden om de mooiste plekjes te ontdekken en de fijnste reizen samen te stellen voor jou. Wij weten waar we over praten.

  • Jarenlange ervaring met Zuid-Amerika reizen
  • Complete reizen van topniveau
  • Advies op maat over reistijden, inentingen, verblijftips etc.

We hebben diverse Peru reizen samengesteld. Je kunt kiezen voor een rondreis, trekking tochten of een gezinsreis. Ga bijvoorbeeld op Inca adventure waarbij jullie een boottocht maken op het Titicacameer naar de drijvende Uros eilanden, of de Inca Trail lopen naar de Zonnepoort van de Machu Picchu. Ook entreegelden, vervoer, maaltijden en overnachtingen zijn vaak al bij de prijs inbegrepen. Bij de excursies wordt er gebruik gemaakt van een Engelssprekende gids. Vergeet je camera niet mee te nemen.  

Van trekking tot stadsbezichtiging

Door Peru heen reizen zorgt voor diverse indrukken die je hele leven bij blijven. Er is ontzettend veel te ontdekken in het prachtige Peru. Bij Atacama zijn al onze reizen met de meeste zorg samengesteld, zodat je niet zelf een reis hoeft samen te stellen. Door onze jarenlange ervaring met Peru reizen zijn onze reisprogramma’s vol met prachtige bestemmingen. Neem bijvoorbeeld de Ausangate trekking waarbij je vier dagen een tocht maakt met een gids. Onderweg sta je oog in oog met alpaca’s en lama’s. Je loopt langs de lokale boerenfamilies met hun traditionele gekleurde kledij.  Geniet onderweg van een coca thee en een heerlijke lunch. Je verblijft op adembenemende locaties onder de prachtige sterrenhemel. Liever iets meer luxe – ook dat kan. Neem dan de Tambo Andino kennismakingsroute waarbij je in hotels overnacht. Ontdek op deze reis de Witte stad, Arequipa, waar je het Santa Catalina klooster bezoekt en de dag met een heerlijk diner afsluit. Je geniet van de vergezichten, landbouwterrassen en kleine dorpjes. Zie de Andescondor vliegen en wandel langs de Uyu Uyu ruïnes. Bezoek de indianengemeenschap van Patacancha en ontmoet deze kleurrijke geklede inwoners. Alle Peru reizen bieden voldoende ruimte om de bezienswaardigheden rustig te kunnen aanschouwen en om te acclimatiseren aan de ijlere lucht in de hoogtes van Peru. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat ook jij binnenkort de reis van je leven maakt naar het prachtige Peru.

Reageren is niet mogelijk