Een laptopkar is onmisbaar in ons digitale tijdperk

In ons digitale tijdperk zijn laptops bijna niet meer weg te denken in bijvoorbeeld klaslokalen of bedrijven. Echter gaan deze laptops niet dagen achter elkaar mee en moeten opgeladen worden. Daarnaast moeten ze ook veilig opgeborgen worden, zodat onbevoegden er niet bij kunnen. Hiervoor kunt u een laptopkar aanschaffen. Een laptopkar is een verrijdbare trolley waarin meerdere laptops eenvoudig opgeborgen kunnen worden. Daarnaast is deze kar ook voorzien van gescheiden stroomvoorzieningen in ieder vak, waardoor uw laptops kunnen opladen. Een laptopkar is eenvoudig te verplaatsen binnen uw locatie, zodat iedereen erbij kan indien nodig. Bij ICTlockers.nl kunt u eenvoudig een laptopkar aanschaffen voor uw bedrijf.

Een laptopkar biedt veel efficiëntie en geldbesparing

Een laptopkar is een handig gebruiksmiddel als u meerdere laptops in een ruimte heeft. De laptops kunnen zo eenvoudig opgeborgen worden en daarbij ook opladen als ze niet gebruikt worden. De kar is eenvoudig te beveiligen met:

  • Een hangslot
  • Een muntslot
  • Een codeslot

Alle laptopkarren zijn uitgevoerd met een stalen plaatbehuizing rondom en afgesloten met een cilinderslot. De grote wielen onder de laptopkar zorgen ervoor dat hij eenvoudig te verplaatsen is en daarnaast ook eenvoudig vastgezet worden met een extra hangslot om te voorkomen dat hij verplaatst kan worden. Ieder vak beschikt over een eigen 220V stroomvoorziening, zodat de laptops altijd gereed zijn voor gebruik. Een ingebouwde sequencer zorgt ervoor dat de stroomtoevoer stapsgewijs wordt opgebouwd. Zo kan de laptopkar veilig op ieder stopcontact worden aangesloten. Doordat er meerdere laptops in de kar kunnen, zijn de karren goed om toegepast te worden in het onderwijs. Zo hoeft een school niet voor elk lokaal pc’s aan te schaffen, maar de kar vanuit de centrale opslag naar de gewenste locatie brengen. Dit maakt de laptopkar een geschikte oplossing voor veel onderwijsinstellingen en bedrijven. Daarnaast zijn er ook laptopkarren, welke speciaal ingezet kunnen worden voor het opbergen en opladen van tablets. Bij ICTlockers.nl hebben wij verschillende karren in ons assortiment waardoor het geheel aangepast is aan uw wensen en eisen. Maak daarom snel de overstap en bestel uw laptopkar via de webshop van ICT.lockers.nl tegen de laagste prijs. Onze medewerkers kunnen u altijd helpen bij de aankoop van uw kar, zodat u ervan verzekerd bent dat u het juiste product aanschaft.

Wij helpen u altijd bij de aankoop van uw perfecte kar

ICTlockers.nl is uw specialist op het gebied van laptopkarren. Wij hebben een groot assortiment aan laptop- en tabletkarren zodat uw bedrijf op een efficiënte manier geld kan besparen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat het aanschaffen van pc’s veel geld kost en daarnaast ook nog veel ruimte in beslag neemt op de werkvloer of in een klaslokaal. Daarom bieden wij karren aan die eenvoudig te verrijden zijn en daarnaast ook uw laptops goed opladen. Bij ons staat hoogwaardige kwaliteit en de beste service centraal, waardoor wij u altijd willen adviseren bij uw aankoop. Voor ons complete aanbod kunt u een kijkje nemen op https://ictlockers.nl/laptopkar/. Hier kunt u een goede keuze maken die geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Daarnaast kunt u indien u nog vragen heeft of behoefte heeft aan advies altijd contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Onze medewerkers helpen u graag verder door al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij uw aankoop. Samen met u maken wij uw werkomgeving efficiënter en goedkoper, waardoor u geen pc’s meer hoeft aan te schaffen en de ruimte die overblijft voor andere doeleinden kunt gebruiken. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk