Samen op reis naar Peru

Mijn vriendin en ik wilden dit jaar graag naar Peru op reis. Wij gaan vaak naar bestemmingen die dichter bij huis zijn en minder exotisch, maar wilden graag dit keer iets speciaals doen. Begin dit jaar zagen wij op televisie een programma over Machu Picchu en het leek ons fantastisch om dit te bezoeken. Wij spreken allebei geen Spaans, maar hoopten dat dit geen probleem zou zijn. Op de website van het reisbureau atacama vonden wij een mooie reis naar Peru en hebben deze reis geboekt. Wij zijn nu een twee weken terug van de reis en hebben erg genoten. Mijn vriendin en ik gaan tijdens de vakantieperiodes vaak naar zonnige bestemmingen in Europa. Er zijn veel landen waar je goedkoop op vakantie kan gaan en alles al voor je geregeld wordt. Wij hebben allebei een drukke baan en vinden het heerlijk om tijdens onze vakantie uit te rusten en het strand op te zoeken. Dit jaar besloten wij echter om een reis naar Peru te boeken. In de avond kijken wij graag samen televisie en begin dit jaar zagen wij een mooi reisprogramma over Peru. Vooral Machu Picchu vonden wij erg mooi en wij wilden dit allebei erg graag bezoeken. Vaak wordt er niets gedaan met dit soort ideeën, maar dit keer zochten wij meer informatie over dit land. Wij spreken allebei geen Spaans en lazen dat daar niet veel Engels wordt gesproken, maar wilden het land toch graag bezoeken. We hadden online gekeken welke plaatsen en bezienswaardigheden wij allemaal konden bezoeken en hadden daarna een lijstje gemaakt van alles wat ons de moeite waard leek. Wij zagen erg veel interessante bestemmingen voor onze reis naar Peru, want er is veel te doen in dat land. We hoopten dat we online een reisbureau konden vinden, waar wij de reis konden boeken.  

Een reis naar Peru met reisbureau atacama

Online zochten wij naar reisbureaus die een reis naar Peru aanbieden en vonden al snel veel verschillende reisbureaus. Wij hoopten dat wij een reis konden vinden die overeenkwam met onze wensenlijst en die niet zo duur zou zijn. De website van atacama sprak ons al snel aan. Dit reisbureau biedt reizen aan naar verschillende bestemmingen in Zuid Amerika en is gespecialiseerd in dit continent. Je kan bij het reisbureau een van hun pakketten bestellen, maar het is ook mogelijk om een persoonlijke reis naar Peru te boeken. Samen met het reisbureau maakten wij onze ideale reis en konden dit voor een voordelige prijs boeken.

Een onvergetelijke ervaring

Vorige maand was onze reis naar Peru en wij zijn nu weer twee weken in Nederland. Onze reis was erg goed geregeld en wij hebben een onvergetelijke ervaring gehad. Het reisprogramma zag goed in elkaar en de gidsten waren erg vriendelijk. Gelukkig hadden wij weinig momenten dat wij Spaans moesten praten en was er altijd hulp beschikbaar. De reis was zo goed bevallen, dat wij vaker iets vergelijkbaars willen doen. Voor een reis naar Peru raden wij atacama aan.

  • Dit reisbureau is gespecialiseerd in Zuid Amerika
  • Het is mogelijk om jouw eigen reis samen te stellen
  • Wij konden de reis voor een goede prijs boeken
  • Het reisprogramma was goed geregeld
  • Wij hebben een onvergetelijke ervaring gehad  

Reageren is niet mogelijk